Skip to content
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ
Σε όλα τα επίπεδα παρεχόμενων υπηρεσιών η ποιότητά τους και ο σεβασμός στον άνθρωπο διακρίνουν τους καλούς από τους μέτριους ή τους κακούς επαγγελματίες. Στην προκειμένη περίπτωση, όποτε κάποιος βρεθεί στη θέση να χρειαστεί τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ,
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΣ !
Οι επιτήδειοι ντετέκτιβ – ερευνητές είναι άνθρωποι που δεν διαθέτουν τυπικά προσόντα, ουσιαστική επιστημοσύνη, κατάλληλο εξοπλισμό και εργαστηριακή εμπειρία, επομένως κρίνονται από ακατάλληλοι έως άκρως επικίνδυνοι να επωμιστούν ευθύνες που συνδέονται με …
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΜΟΙΒΗΣ
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

No front page content has been created yet.


http://spyro.gr/


τηλεφωνικος καταλογος οτε 11888


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ


Στη θέση της αναζήτησης ενός τηλεφωνικού αριθμού έχουμε κατά καιρούς βρεθεί όλοι. Παλαιότερα – και για κάποιους ίσως αποτελεί έως σήμερα – μόνη επιλογή για αναζήτηση τηλεφώνου αποτελούσε ο  έντυπος τηλεφωνικός κατάλογος του ΟΤΕ. Σ’ αυτή την περίπτωση, όμως, υπήρχαν κάποια αρνητικά: εκτός του ότι έπρεπε επί αρκετά λεπτά να ξεφυλλίζουμε προσπαθώντας απ’ τις μικροσκοπικές γραμματοσειρές να ανακαλύψουμε το ονοματεπώνυμο που ψάχναμε,  επιπρόσθετα κανείς δε μπορούσε να μας εγγυηθεί ότι το αποτέλεσμα της αναζήτησης θα ήταν το επιθυμητό, καθώς οι συνωνυμίες ή η άγνοια ενός πατρώνυμου αρκούσε για να μας φέρει σε αδιέξοδο.

Ευτυχώς, όμως, οι δυσκολίες αυτού του είδους ανήκουν πια στο παρελθόν, καθώς η είσοδος του διαδικτύου στη ζωή μας – εκτός των άλλων – έχει διευκολύνει και τη διαδικασία αναζήτησης τηλεφώνου....ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΙΝΗΤΩΝ


Η διάδοση της κινητής τηλεφωνίας τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει απλόχερα τις υπηρεσίες της στο χώρο της τηλεπικοινωνίας μέσα από διάφορες εταιρείες, που έχουν συσταθεί γι’ αυτό το σκοπό. Καθεμιά της προσπαθεί να εξυπηρετεί με τον αρτιότερο τρόπο τους πελάτες της, παρέχοντας μεταξύ άλλων και τη δυνατότητα τηλεφωνικού καταλόγου κινητών. Η χρησιμότητά του, ουσιαστικά, έγκειται στην εύκολη και γρήγορη αναζήτηση οποιουδήποτε τηλεφωνικού αριθμού χρειαζόμαστε.

Επειδή το ζητούμενο είναι η πιο άμεση και εύκολη για τους συνδρομητές μέθοδος αναζήτησης αριθμών ή πληροφοριών από κατάλογο κινητών, διάφορες προσπάθειες κατευθύνθηκαν κατά καιρούς προς αυτό το σκοπό....ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !

ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ - ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
Δύο είναι τα σημαντικά φαινόμενα που απασχολούν κάθε επαγγελματικό χώρο στις μέρες μας: ο ανταγωνισμός και η εξαπάτηση. Το πρώτο είναι αναπόφευκτο και καλό είναι να το γνωρίζουμε, για να προστατεύουμε τα όρια της επαγγελματικής μας δράσης.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το επάγγελμα του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ήταν παρεξηγημένο ή δεν ετύγχανε της ανάλογης εκτίμησης. Αρκετοί διατηρούσαν επιφυλάξεις ή αμφισβητούσαν την αναγκαιότητά του. Ωστόσο, οι εποχές αλλάζουν και ο τρόπος σκέψης αναπροσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Πιο απλά, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, το γραφείο μας μπορεί να εγγυηθεί ακόμη και την επιστροφή χρημάτων, αν το αποτέλεσμα αποκλίνει ή αναιρεί αυτά που συμφωνήθηκαν.
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, τον επαγγελματισμό και την άρτια υπευθυνότητά μας στο έργο που αναλαμβάνουμε αποδεικνύουν το εύρος των υποθέσεων που σταθερά αναλαμβάνουμε και είμαστε διατεθειμένοι επιτυχώς να φέρουμε σε πέρας.
Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

Πιστοποίηση ISO 9001 Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ