Skip to content
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ
Σε όλα τα επίπεδα παρεχόμενων υπηρεσιών η ποιότητά τους και ο σεβασμός στον άνθρωπο διακρίνουν τους καλούς από τους μέτριους ή τους κακούς επαγγελματίες. Στην προκειμένη περίπτωση, όποτε κάποιος βρεθεί στη θέση να χρειαστεί τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ,
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΣ !
Οι επιτήδειοι ντετέκτιβ – ερευνητές είναι άνθρωποι που δεν διαθέτουν τυπικά προσόντα, ουσιαστική επιστημοσύνη, κατάλληλο εξοπλισμό και εργαστηριακή εμπειρία, επομένως κρίνονται από ακατάλληλοι έως άκρως επικίνδυνοι να επωμιστούν ευθύνες που συνδέονται με …
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΜΟΙΒΗΣ
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

No front page content has been created yet.
Ποιος έκλεψε 50TB δεδομένα από την NSA;

Ο εξωτερικός συνεργάτης της υπηρεσίας πληροφοριών NSΑ, κ. Harold T. Martin III, κατηγορείται επίσης για την κλοπή χιλιάδων άκρως διαβαθμισμένων εγγράφων, υπολογιστές και άλλες συσκευές αποθήκευσης κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του με την υπηρεσία.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό το τι ακριβώς υποτίθεται ότι έκλεψε ο Martin, αλλά μια δημοσίευση από από τους New York Times την Τετάρτη αναφέρει ότι τα hacking εργαλεία που διέρρευσαν πρόσφατα και χρησιμοποιούνταν από τον οργανισμό για τη διεξαγωγή παρακολουθήσεων ήταν μεταξύ των κλεμμένων cache των αρχείων.

Οι εισαγγελείς κατηγόρησαν την Παρασκευή τον Martin για παραβίαση του νόμου περί κατασκοπείας. Αν καταδικαστεί, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μέχρι και 10 χρόνια φυλάκιση για κάθε κατηγορία.

Οι κατηγορίες, (αναφέρθηκαν για πρώτη φορά από την Washington Post), σκιαγραφούν μια πολύ βαθύτερη και πιο σοβαρή υπόθεση από ένα κακούργημα μιας απλής κλοπής ή ένα πλημμέλημα αφαίρεσης και  διατήρησης διαβαθμισμένων πληροφοριών.

Σύμφωνα με την Post που επικαλείται ένα σημείωμα από τον Εισαγγελέα των ΗΠΑ Rod Rosenstein, ο εξωτερικός συνεργάτης της NSA αποτελεί «υψηλό κίνδυνο για τις πτήσεις, κίνδυνο για το έθνος, και για την σωματική ακεραιότητα άλλων.»

Το σημείωμα ανέφερε ότι αν μείνει ελεύθερος θα «μπορεί να έχει πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες υψηλής διαβάθμισης, τις οποίες θα μπορούσε εύκολα να διαδώσει σε άλλους».

Μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της πολιτείας που να ρίχνει περισσότερο φως στην υπόθεση παραβίασης της μεγαλύτερης υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ:https://secnews.gr/149443/nsa-50tb-harold-t-martin-iii/


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !

ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ - ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
Δύο είναι τα σημαντικά φαινόμενα που απασχολούν κάθε επαγγελματικό χώρο στις μέρες μας: ο ανταγωνισμός και η εξαπάτηση. Το πρώτο είναι αναπόφευκτο και καλό είναι να το γνωρίζουμε, για να προστατεύουμε τα όρια της επαγγελματικής μας δράσης.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το επάγγελμα του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ήταν παρεξηγημένο ή δεν ετύγχανε της ανάλογης εκτίμησης. Αρκετοί διατηρούσαν επιφυλάξεις ή αμφισβητούσαν την αναγκαιότητά του. Ωστόσο, οι εποχές αλλάζουν και ο τρόπος σκέψης αναπροσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Πιο απλά, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, το γραφείο μας μπορεί να εγγυηθεί ακόμη και την επιστροφή χρημάτων, αν το αποτέλεσμα αποκλίνει ή αναιρεί αυτά που συμφωνήθηκαν.
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, τον επαγγελματισμό και την άρτια υπευθυνότητά μας στο έργο που αναλαμβάνουμε αποδεικνύουν το εύρος των υποθέσεων που σταθερά αναλαμβάνουμε και είμαστε διατεθειμένοι επιτυχώς να φέρουμε σε πέρας.
Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

Πιστοποίηση ISO 9001 Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ