Skip to content
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ
Σε όλα τα επίπεδα παρεχόμενων υπηρεσιών η ποιότητά τους και ο σεβασμός στον άνθρωπο διακρίνουν τους καλούς από τους μέτριους ή τους κακούς επαγγελματίες. Στην προκειμένη περίπτωση, όποτε κάποιος βρεθεί στη θέση να χρειαστεί τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ,
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΣ !
Οι επιτήδειοι ντετέκτιβ – ερευνητές είναι άνθρωποι που δεν διαθέτουν τυπικά προσόντα, ουσιαστική επιστημοσύνη, κατάλληλο εξοπλισμό και εργαστηριακή εμπειρία, επομένως κρίνονται από ακατάλληλοι έως άκρως επικίνδυνοι να επωμιστούν ευθύνες που συνδέονται με …
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΜΟΙΒΗΣ
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

No front page content has been created yet.
Κατεβάστε δωρεάν 68 εκατομμύρια λογαριασμούς του Dropbox

Ένας ερευνητής ασφαλείας διέρρευσε στο διαδίκτυο όλη τη βάση δεδομένων του Dropbox, που είχε διαρρεύσει τον Αύγουστο. Η βάση δεδομένων περιέχει πάνω από 68 εκατομμύρια διαπιστευτήρια λογαριασμών της online πλατφόρμας αποθήκευσης Dropbοx.
 
Η Dropbox αναγκάστηκε επαναφέρει τους κωδικούς πρόσβασης όλων των χρηστών της υπηρεσίας μετά την ανακάλυψη της διαρροής δεδομένων στο διαδίκτυο. Το hack που είχε σαν αποτέλεσμα την υποκλοπή εκατομμυρίων λογαριασμών, φέρεται να πραγματοποιήθηκε το 2012.
 
Να αναφέρουμε ότι τον Σεπτέμβριο, ένας hacker με το ψευδώνυμο «DoubleFlag» διέθετε την βάση δεδομένων προς πώληση στο underground market TheRealDeal στο DerkNet για 82 Bitcoins (περίπου 1.200 δολάρια).
 
Σύμφωνα με hackread.com, η βάση συμπεριλαμβάνει 68.679.804 εγγραφές που περιέχουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των χρηστών της υπηρεσίας και κρυπτογραφημένους κωδικούς πρόσβασης.
 
Περιέχει 36814524 κωδικούς πρόσβασης που είναι κρυπτογραφημένοι με Secure Hash Algorithm 1 (SHA-1), και περίπου 32 εκατομμύρια κωδικούς πρόσβασης που προστατεύονται με τη χρήση ισχυρής κρυπτογράφησης BCrypt.
 
Ο ερευνητής ασφάλειας Thomas White, επίσης γνωστός και ως The Cthulhu, ανακοίνωσε την δωρεάν διαρροή στο διαδίκτυο με ένα tweet: https://twitter.com/CthulhuSec/status/782905734770126848?ref_src=twsrc%5Etfw
 
 
Το hack στην υπηρεσία Dropbοx είναι μία από πολλές μαζικές παραβιάσεις δεδομένων που υπέστησαν πολλές μεγάλες εταιρείες το τελευταίο διάστημα. Να αναφέρουμε τις Yahoo, LinkedIn, και MySpace

ΠΗΓΗ:https://www.secnews.gr/107750/dropbox-leak-is-online/


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !

ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ - ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
Δύο είναι τα σημαντικά φαινόμενα που απασχολούν κάθε επαγγελματικό χώρο στις μέρες μας: ο ανταγωνισμός και η εξαπάτηση. Το πρώτο είναι αναπόφευκτο και καλό είναι να το γνωρίζουμε, για να προστατεύουμε τα όρια της επαγγελματικής μας δράσης.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το επάγγελμα του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ήταν παρεξηγημένο ή δεν ετύγχανε της ανάλογης εκτίμησης. Αρκετοί διατηρούσαν επιφυλάξεις ή αμφισβητούσαν την αναγκαιότητά του. Ωστόσο, οι εποχές αλλάζουν και ο τρόπος σκέψης αναπροσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Πιο απλά, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, το γραφείο μας μπορεί να εγγυηθεί ακόμη και την επιστροφή χρημάτων, αν το αποτέλεσμα αποκλίνει ή αναιρεί αυτά που συμφωνήθηκαν.
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, τον επαγγελματισμό και την άρτια υπευθυνότητά μας στο έργο που αναλαμβάνουμε αποδεικνύουν το εύρος των υποθέσεων που σταθερά αναλαμβάνουμε και είμαστε διατεθειμένοι επιτυχώς να φέρουμε σε πέρας.
Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

Πιστοποίηση ISO 9001 Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ