Skip to content
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ
Σε όλα τα επίπεδα παρεχόμενων υπηρεσιών η ποιότητά τους και ο σεβασμός στον άνθρωπο διακρίνουν τους καλούς από τους μέτριους ή τους κακούς επαγγελματίες. Στην προκειμένη περίπτωση, όποτε κάποιος βρεθεί στη θέση να χρειαστεί τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ,
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΣ !
Οι επιτήδειοι ντετέκτιβ – ερευνητές είναι άνθρωποι που δεν διαθέτουν τυπικά προσόντα, ουσιαστική επιστημοσύνη, κατάλληλο εξοπλισμό και εργαστηριακή εμπειρία, επομένως κρίνονται από ακατάλληλοι έως άκρως επικίνδυνοι να επωμιστούν ευθύνες που συνδέονται με …
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΜΟΙΒΗΣ
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

No front page content has been created yet.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ

Το κόστος της μίσθωσης ιδιωτικών ερευνητικών υπηρεσιών εξαρτάται από ποικίλες παραμέτρους.

Σε όλα τα επίπεδα παρεχόμενων υπηρεσιών η ποιότητά τους και ο σεβασμός στον άνθρωπο διακρίνουν τους καλούς από τους μέτριους ή τους κακούς επαγγελματίες. Στην προκειμένη περίπτωση, όποτε κάποιος βρεθεί στη θέση να χρειαστεί τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ, πιθανότητα θα αναζητήσει αυτόν που θα διαθέτει γνωστικό και εμπειρικό υπόβαθρο, αυτόν που θα έχει να παρουσιάσει στο ιστορικό του σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες. Επειδή διανύουμε εποχές ύφεσης και οικονομικών δυσκολιών, είναι αναπόφευκτο κάποιος να μη διατηρεί επιφύλαξη και φόβο στη σκέψη ότι η συνεργασία μ’ έναν ντετέκτιβ συνεπάγεται μεγάλο κόστος. Κάποιοι ίσως έχουν μια εικόνα, οι περισσότεροι όμως μπορούν να φανταστούν διάφορα για τις τιμές του ντετέκτιβ. Το σίγουρο είναι πως, όπως συμβαίνει με τα υπόλοιπα επαγγέλματα, έτσι και στην περίπτωση του ντετέκτιβ η ποιότητα που εγγυάται λύσεις δικαιούται να αμείβεται, πάντα σε πλαίσια λογικά.

Το κόστος της μίσθωσης ιδιωτικών ερευνητικών υπηρεσιών εξαρτάται από ποικίλες παραμέτρους. Η περιοχή ή οι περιοχές που χρειάζεται να κινηθεί ο ντετέκτιβ, ο βαθμός επικινδυνότητας που επιφυλάσσει η κάθε υπόθεση και οι πιθανότητες επιτυχίας που εγγυάται ο κάθε ντετέκτιβ είναι μερικές από αυτές που προσδιορίζουν τις αμοιβές του. Καλό θα ήταν, βέβαια, όταν κάποιος αναζητά ντετέκτιβ, να φροντίζει να σχηματίζει μια γενική αρχική εντύπωση για την αντιστοίχηση τιμών και υπηρεσιών, που αφορούν στην τακτική των περισσότερων ιδιωτικών ερευνητών. ’λλωστε, στους περισσότερους επαγγελματίες ερευνητές προβλέπεται η δυνατότητα της δωρεάν πρώτης συνάντησης με τον ενδιαφερόμενο πελάτη τους.

Από τη στιγμή που θα συμφωνηθεί η αρχή μιας συνεργασίας μεταξύ ντετέκτιβ – πελάτη, συνηθίζεται να καταβάλλεται ένα μέρος της συνολικής αμοιβής, μια προκαταβολή, δεδομένου ότι κάθε ντετέκτιβ χρειάζεται να έχει μια αρχική βάση για τα έξοδα και τις υπηρεσίες που θα δρομολογήσει στη συνέχεια. Εννοείται πως κάποιες υποθέσεις που προϋποθέτουν πολλές μετακινήσεις στο εσωτερικό ή και το εξωτερικό της χώρας – άρα, αναμενόμενα έξοδα για τυχόν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και διατροφή, εξονυχιστικό έλεγχο του ιστορικού τους, εξειδικευμένες εφαρμογές έρευνας και ανάλογο εξοπλισμό (για παράδειγμα, συγκεκριμένες συσκευές παρακολούθησης GPS) θα κρίνουν το τελικό κόστος.  ’λλες πάλι μπορεί στην πορεία να χρειαστούν τη συνδρομή και άλλων ιδιωτικών ερευνητών, κάτι που μοιραία προβλέπεται να ανεβάσει τις τιμές. Το θεμιτό, πάντως, είναι να διατυπώνονται με ξεκάθαρες διευκρινήσεις οι λόγοι που κρύβονται πίσω από κάθε χρέωση, για να υπάρχει διαύγεια και εμπιστοσύνη στη διάρκεια της συνεργασίας.

Στο πλαίσιο της επιλογής του κατάλληλου ντετέκτιβ, θα πρέπει να γίνει σαφές πως τα κριτήρια που θα οδηγήσουν στον αξιότερο επαγγελματία ντετέκτιβ εκτός από ποσοτικά και αντικειμενικής φύσεως ενέχουν το στοιχείο του υποκειμενισμού. Κάθε άνθρωπος θέτει διαφορετικές προτεραιότητες και έχει άλλη ιεράρχηση αξιών. Για παράδειγμα, η τήρηση αρχείου εργασιών για κάποιους θεωρείται απαραίτητο, προκειμένου να υπάρχουν ανά πάσα στιγμή στοιχεία τεκμηρίωσης επιλογών και χρεώσεων, ενώ για κάποιους άλλους ενδεχομένως να θεωρείται περιττό. Ανεξάρτητα όμως από τα παραπάνω, η γνωστική και επαγγελματική επάρκεια σε συνδυασμό με την εμπειρία ασφαλώς θα επηρεάσουν την οριστική επιλογή του ντετέκτιβ, οπότε και θα προσδιορίσουν την εικόνα των τιμών του. 


ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ


Σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους το ζητούμενο χαρακτηριστικό που διακρίνει τους καλούς από τους μέτριους είναι ο επαγγελματισμός. Αυτό, βέβαια, είναι κάτι που φαίνεται από την αρχή και επιβεβαιώνεται μέχρι το τελευταίο λεπτό μιας συνεργασίας, συναλλαγής ή πελατειακής σχέσης γενικότερα. Η πολιτική του γραφείου μας θέτει τους όρους από την αρχή μιας συμφωνίας και στις αρχές μας είναι να μην τους παραβαίνουμε, ακόμη και αν κάποιες φορές δεν είναι προς όφελός μας.

επιστροφή χρημάτων
Πιο απλά, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, το γραφείο μας μπορεί να εγγυηθεί ακόμη και την επιστροφή χρημάτων, αν το αποτέλεσμα αποκλίνει ή αναιρεί αυτά που συμφωνήθηκαν....ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !

ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ - ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
Δύο είναι τα σημαντικά φαινόμενα που απασχολούν κάθε επαγγελματικό χώρο στις μέρες μας: ο ανταγωνισμός και η εξαπάτηση. Το πρώτο είναι αναπόφευκτο και καλό είναι να το γνωρίζουμε, για να προστατεύουμε τα όρια της επαγγελματικής μας δράσης.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το επάγγελμα του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ήταν παρεξηγημένο ή δεν ετύγχανε της ανάλογης εκτίμησης. Αρκετοί διατηρούσαν επιφυλάξεις ή αμφισβητούσαν την αναγκαιότητά του. Ωστόσο, οι εποχές αλλάζουν και ο τρόπος σκέψης αναπροσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Πιο απλά, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, το γραφείο μας μπορεί να εγγυηθεί ακόμη και την επιστροφή χρημάτων, αν το αποτέλεσμα αποκλίνει ή αναιρεί αυτά που συμφωνήθηκαν.
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, τον επαγγελματισμό και την άρτια υπευθυνότητά μας στο έργο που αναλαμβάνουμε αποδεικνύουν το εύρος των υποθέσεων που σταθερά αναλαμβάνουμε και είμαστε διατεθειμένοι επιτυχώς να φέρουμε σε πέρας.
Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

Πιστοποίηση ISO 9001 Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ