Skip to content
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ
Σε όλα τα επίπεδα παρεχόμενων υπηρεσιών η ποιότητά τους και ο σεβασμός στον άνθρωπο διακρίνουν τους καλούς από τους μέτριους ή τους κακούς επαγγελματίες. Στην προκειμένη περίπτωση, όποτε κάποιος βρεθεί στη θέση να χρειαστεί τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ,
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΣ !
Οι επιτήδειοι ντετέκτιβ – ερευνητές είναι άνθρωποι που δεν διαθέτουν τυπικά προσόντα, ουσιαστική επιστημοσύνη, κατάλληλο εξοπλισμό και εργαστηριακή εμπειρία, επομένως κρίνονται από ακατάλληλοι έως άκρως επικίνδυνοι να επωμιστούν ευθύνες που συνδέονται με …
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΜΟΙΒΗΣ
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

No front page content has been created yet.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ: Ιδιωτικών ΕρευνώνΖακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ λειτουργεί ως ιδιωτική επιχείρηση υπό τη διεύθυνση του Ζακυνθινού Σ που η ειδικότητά του είναιΙδιωτικός Ερευνητής –Ντετέκτιβ Η φιλοσοφία του, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ λειτουργεί ως ιδιωτική επιχείρηση υπό τη διεύθυνση του Ζακυνθινού Σ., που η ειδικότητά του είναι Ιδιωτικός ΕρευνητήςΝτετέκτιβ. Η φιλοσοφία του Γραφείου είναι καρπός προσπάθειας και εμπειρίας, αρχικά, του ίδιου. Στο ιστορικό του καταγράφεται η  Γερμανία  ως πρώτος σταθμός, όπου η πολυετής δραστηριοποίησή του στον χώρο της ιδιωτικής έρευνας υπήρξε πολύτιμη, δεδομένου ότι οι υποδομές και οι προδιαγραφές ενός αντίστοιχου γραφείου εκεί ήταν πιο υψηλών απαιτήσεων. Τον Αύγουστο του 2009 η επιχείρηση μεταφέρθηκε στην πόλη του Βόλου, διατηρώντας παράλληλα και ένα παράρτημα στο 3ο χλμ Ε.Ο. Λάρισα – Αθήνα – Θεσσαλονίκη.
 
Οι άρτιες κτιριακές εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με την υποστήριξη τεχνικού εξοπλισμού τελευταίας γενιάς αποτελούν τα διακριτικά χαρακτηριστικά και των δύο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ. Αυτό επιβεβαιώνει το σεβασμό και την αμέριστη κατανόηση στις σύνθετες απαιτήσεις του σύγχρονου πελάτη. Το προσωπικό που στελεχώνει την επιχείρηση διακρίνεται σε υποστηρικτικό / εσωτερικό και σε εξωτερικό προσωπικό. Όσον αφορά τους εξωτερικούς συνεργάτες, να τονιστεί πως αυτοί είναι αυστηρά επιλεγμένοι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς απώτερος στόχος μας είναι η εμβέλεια της επιχείρησής μας να διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα εφάμιλλα των πιο καταξιωμένων ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων του κλάδου.
Αυτό που δικαιώνει την επίπονη πορεία μας και επιβεβαιώνει την αξιοπιστία μας στον χώρο της Ιδιωτικής Έρευνας είναι η πιστοποίηση που έχουμε λάβει. Συγκεκριμένα, η Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι η πρώτη, στον τομέα της, επιχείρηση στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε με ISO 9001/2008 για την διαχείριση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει. Την αναγνωρισιμότητα που συνεπάγεται αυτή η διάκριση αποδεικνύει το γεγονός πως, μέχρι σήμερα, στην Ευρώπη μόνο δύο Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών έχουν επιτύχει την πιστοποίησή τους στο επίπεδο αυτό, στο βαθμό που μπορούμε να γνωρίζουμε τέτοιες κινήσεις.
 
Η συνταγή της επιτυχίας του Γραφείου Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ δεν αποδίδεται μόνο στην αστείρευτη διάθεση για εργασία, αλλά και στον άριστο συνδυασμό θεωρητικής γνώσης και εφαρμοσμένης τεχνολογίας. Ειδικοί επιστήμονες και έγκριτοι εμπειρογνώμονες και εμπειροτέχνες των κλάδων της νομικής, των τηλεπικοινωνιακών μέσων, της ιατροδικαστικής, της διαχείρισης βάσεων δεδομένων & δικτύων Η/Υ, των χρηματοοικονομικών, της ψυχολογίας και της κοινωνιολογίας στελεχώνουν το επιστημονικό προσωπικό της επιχείρησης, οι οποίοι ουσιαστικά αποτελούν το αξιόλογο συστατικό μέρος που φροντίζει τη διεκπεραίωση της κάθε υπόθεσης με επιστημοσύνη και μεθοδικότητα. 
 
Σε μια εποχή μύθων και αλήθειας, η επιχείρηση Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ επιδιώκει σταθερά να υπηρετεί την αλήθεια και το σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Πιστή σε αρχές και νόμους μπορεί να διαβεβαιώνει πως οποιαδήποτε υπόθεση αναλάβει – όσο σύνθετων και αυξημένων απαιτήσεων και αν είναι – εγγυάται να φέρει εις πέρας με επαγγελματισμό, εμπιστευτικότητα και ειλικρίνεια. 
 


ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ


Μέχρι σήμερα, η ιστορία πολλών υποθέσεων επιβεβαιώνει την άποψη πως η νομοθεσία, όσο και αν κρίνεται αναγκαία βάση για τη διαχείριση τους, δεν μπορεί απαραίτητα σε κάθε περίπτωση να εγγυηθεί την ακέραια διεκπεραίωσή τους. Αυτό, λοιπόν, που μπορεί να κρίνει την αποτελεσματικότητα της κάθε υπεύθυνης επιχείρησης στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας είναι οι αρχές της εμπιστευτικότητας....ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !

ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ - ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
Δύο είναι τα σημαντικά φαινόμενα που απασχολούν κάθε επαγγελματικό χώρο στις μέρες μας: ο ανταγωνισμός και η εξαπάτηση. Το πρώτο είναι αναπόφευκτο και καλό είναι να το γνωρίζουμε, για να προστατεύουμε τα όρια της επαγγελματικής μας δράσης.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το επάγγελμα του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ήταν παρεξηγημένο ή δεν ετύγχανε της ανάλογης εκτίμησης. Αρκετοί διατηρούσαν επιφυλάξεις ή αμφισβητούσαν την αναγκαιότητά του. Ωστόσο, οι εποχές αλλάζουν και ο τρόπος σκέψης αναπροσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Πιο απλά, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, το γραφείο μας μπορεί να εγγυηθεί ακόμη και την επιστροφή χρημάτων, αν το αποτέλεσμα αποκλίνει ή αναιρεί αυτά που συμφωνήθηκαν.
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, τον επαγγελματισμό και την άρτια υπευθυνότητά μας στο έργο που αναλαμβάνουμε αποδεικνύουν το εύρος των υποθέσεων που σταθερά αναλαμβάνουμε και είμαστε διατεθειμένοι επιτυχώς να φέρουμε σε πέρας.
Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

Πιστοποίηση ISO 9001 Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ