Skip to content
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ
Σε όλα τα επίπεδα παρεχόμενων υπηρεσιών η ποιότητά τους και ο σεβασμός στον άνθρωπο διακρίνουν τους καλούς από τους μέτριους ή τους κακούς επαγγελματίες. Στην προκειμένη περίπτωση, όποτε κάποιος βρεθεί στη θέση να χρειαστεί τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ,
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΣ !
Οι επιτήδειοι ντετέκτιβ – ερευνητές είναι άνθρωποι που δεν διαθέτουν τυπικά προσόντα, ουσιαστική επιστημοσύνη, κατάλληλο εξοπλισμό και εργαστηριακή εμπειρία, επομένως κρίνονται από ακατάλληλοι έως άκρως επικίνδυνοι να επωμιστούν ευθύνες που συνδέονται με …
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΜΟΙΒΗΣ
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

No front page content has been created yet.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ λειτουργεί ως ιδιωτική επιχείρηση υπό τη διεύθυνση του Ζακυνθινού Σ., που η ειδικότητά του είναι Ιδιωτικός Ερευνητής – Ντετέκτιβ.

Η φιλοσοφία του Γραφείου είναι καρπός προσπάθειας και εμπειρίας, αρχικά, του ίδιου. Στο ιστορικό του καταγράφεται η Γερμανία ως πρώτος σταθμός, όπου η πολυετής δραστηριοποίησή του στον χώρο της ιδιωτικής έρευνας υπήρξε πολύτιμη, δεδομένου ότι οι υποδομές και οι προδιαγραφές ενός αντίστοιχου γραφείου εκεί ήταν πιο υψηλών απαιτήσεων. Τον Αύγουστο του 2009 η επιχείρηση μεταφέρθηκε στην πόλη του Βόλου, διατηρώντας παράλληλα και ένα παράρτημα στο 3ο χλμ Ε.Ο. Λάρισα – Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Μέχρι σήμερα, η ιστορία πολλών υποθέσεων επιβεβαιώνει την άποψη πως η νομοθεσία, όσο και αν κρίνεται αναγκαία βάση για τη διαχείριση τους, δεν μπορεί απαραίτητα σε κάθε περίπτωση να εγγυηθεί την ακέραια διεκπεραίωσή τους.

Αυτό, λοιπόν, που μπορεί να κρίνει την αποτελεσματικότητα της κάθε υπεύθυνης επιχείρησης στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας είναι οι αρχές της εμπιστευτικότητας. Αποκλειστική αρμοδιότητα κάθε επαγγελματία ερευνητή – ντετέκτιβ αποτελεί η εφαρμογή κλίματος εμπιστοσύνης με κάθε τρόπο.

Η επιχείρηση SPYro Group, εκτιμώντας την ανυπολόγιστη αξία των ηθικών και νομικών δεσμεύσεων πρωτοπορεί δηλώνοντας τις παρακάτω απαράβατες αρχές στην τακτική της.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΗ - ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Οι αλλαγές στην κοινωνική και οικονομική ζωή του σύγχρονου πολίτη – καταναλωτή έχουν επαναπροσδιορίσει τη στάση του και απέναντι στις αγορές. Στο παρελθόν, οι αγορές γίνονταν μόνο από καταστήματα ή πολυκαταστήματα, ενώ στις μέρες μας υπάρχει και η επιλογή των ηλεκτρονικών αγορών μέσω του διαδικτύου.

Αναμφίβολα, αυτή η δυνατότητα προσφέρει ευκολία σε σχέση με το χρόνο ή τον κόπο που θα απαιτούνταν ακολουθώντας παλιές διαδρομές, ωστόσο θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Η κατανάλωση μέσω διαδικτύου δεν αφορά μόνο προϊόντα κάθε είδους, αλλά και παροχή υπηρεσιών σε όλους τους τομείς της ζωής. Δεν είναι λίγες, ωστόσο, οι περιπτώσεις που αναφέρουν ότι επιτήδειοι μικροί ή μεγάλοι απατεώνες έχουν μεθοδευμένα εξαπατήσει ανυποψίαστους καταναλωτές – συμπολίτες μας.

Blog

Κενό ασφαλείας στο Samsung Knox
Κενό ασφαλείας στο Samsung Knox
«Η NSA παρακολουθεί και την ελληνική κυβέρνηση» Υποκλοπές
«Η NSA παρακολουθεί και την ελληνική κυβέρνηση» Υποκλοπές
Η κατασκοπεία καλά κρατεί
Η κατασκοπεία καλά κρατεί
Εντοπισμός κινητού τηλεφώνου
Εντοπισμός κινητού τηλεφώνου

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !

ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ - ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
Δύο είναι τα σημαντικά φαινόμενα που απασχολούν κάθε επαγγελματικό χώρο στις μέρες μας: ο ανταγωνισμός και η εξαπάτηση. Το πρώτο είναι αναπόφευκτο και καλό είναι να το γνωρίζουμε, για να προστατεύουμε τα όρια της επαγγελματικής μας δράσης.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το επάγγελμα του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ήταν παρεξηγημένο ή δεν ετύγχανε της ανάλογης εκτίμησης. Αρκετοί διατηρούσαν επιφυλάξεις ή αμφισβητούσαν την αναγκαιότητά του. Ωστόσο, οι εποχές αλλάζουν και ο τρόπος σκέψης αναπροσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Πιο απλά, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, το γραφείο μας μπορεί να εγγυηθεί ακόμη και την επιστροφή χρημάτων, αν το αποτέλεσμα αποκλίνει ή αναιρεί αυτά που συμφωνήθηκαν.
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, τον επαγγελματισμό και την άρτια υπευθυνότητά μας στο έργο που αναλαμβάνουμε αποδεικνύουν το εύρος των υποθέσεων που σταθερά αναλαμβάνουμε και είμαστε διατεθειμένοι επιτυχώς να φέρουμε σε πέρας.
Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

Πιστοποίηση ISO 9001 Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ