Skip to content
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ
Σε όλα τα επίπεδα παρεχόμενων υπηρεσιών η ποιότητά τους και ο σεβασμός στον άνθρωπο διακρίνουν τους καλούς από τους μέτριους ή τους κακούς επαγγελματίες. Στην προκειμένη περίπτωση, όποτε κάποιος βρεθεί στη θέση να χρειαστεί τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ,
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΣ !
Οι επιτήδειοι ντετέκτιβ – ερευνητές είναι άνθρωποι που δεν διαθέτουν τυπικά προσόντα, ουσιαστική επιστημοσύνη, κατάλληλο εξοπλισμό και εργαστηριακή εμπειρία, επομένως κρίνονται από ακατάλληλοι έως άκρως επικίνδυνοι να επωμιστούν ευθύνες που συνδέονται με …
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΜΟΙΒΗΣ
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

No front page content has been created yet.


http://spyro.gr/


Blog


Apple Ποτέ δεν συνεργαστήκαμε με την NSAΔιαψεύδει τα σενάρια που φέρουν την εταιρεία να διευκολύνει την πρόσβαση της NSA σε προσωπικά στοιχεία των χρηστών

Η Apple εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία και αρνείται οποιαδήποτε συνεργασία με την NSA, διαψεύδοντας ότι παρείχε πρόσβαση στην Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας των ΗΠΑ στα προσωπικά δεδομένα χρηστών των προϊόντων της, συμπεριλαμβανομένου και του iPhone.
 

Η ανακοίνωση της Apple έρχεται σε απάντηση εγγράφου που διέρρευσε και το οποίο ανέφερε πως η εταιρεία συνεργαζόταν με την NSA για να έχει πρόσβαση σε κλήσεις, γραπτά μηνύματα ή και επαφές των χρηστών....Αυτή είναι η αρχαία ιστορία της μοιχείας


ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αυτή είναι η αρχαία ιστορία της μοιχείας


20 Αυγούστου 1982 δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο Νόμος 1272, που καταργεί την ποινική δίωξη της μοιχείας. Ετσι, μπήκε τέλος στην ποινικοποίηση και στη διαπόμπευση που τυλιγόταν γυμνή σε σεντόνια. Αλλά όχι και στην ιστορία της, που χάνεται στους αιώνες...

Μία μοιχεία οδηγεί έναν γάμο στο τέλος του ή είναι ευκαιρία για μια καινούρια αρχή, για μια δεύτερη ευκαιρία; Ο συγγραφέας Πάουλο Κοέλιο, στο βιβλίο του με τίτλο «Μοιχεία», μέσω της πρωταγωνίστριάς του, της τριαντάχρονης Λίντα, κερνά εμφατικές απαντήσεις: μέσα από τον εσωτερικό της μονόλογο εξιστορεί την έγγαμη ζωή της η οποία ήταν τέλεια....Πώς να καταλάβεις εάν το κινητό σου παρακολουθείται


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ


Με την πρόοδο της τεχνολογίας να «καλπάζει» και όλο και περισσότερα νέα μοντέλα κινητών να βγαίνουν στην αγορά και το διαδίκτυο να έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωή μας που κάνουμε σχεδόν τα πάνταα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι διανύουμε την εποχή της πληροφόρησης.

Αυτό μπορεί να έχει τα θετικά του αλλά σίγουρα έχει και τα αρνητικά του και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς όπως φαίνεται αυτή την εποχή τα πάντα παρακολουθούνται....Εφοριακοί NTETEKTIB έξω από φροντιστήρια και γυμναστήρια


Εφοριακοί NTETEKTIB έξω από φροντιστήρια και γυμναστήρια


Αλλάζει η μέθοδος παρακολούθησης της φοροδιαφυγής - Στο στόχαστρο μπαίνουν ακόμα: εκπαιδευτήρια, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα, κάμπινγκ, κλινικές, κέντρα αισθητικής, χώροι στάθμευσης, συνεργεία, γιατροί

Το... ταλέντο τους ως «ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ» καλούνται να επιδείξουν οι ελεγκτές της εφορίας, καθώς, όπως αποκαλύπτεται από την εγκύκλιο Πιτσιλή για τις νέες μεθόδους παρακολούθησης και εντοπισμού φοροδυγάδων, οι εφοριακοί υπάλληλοι θα πρέπει να στήσουν «δόκανο» έξω από τις επιχειρήσεις και, πριν μπουν σε αυτές, να έχουν......Κενό ασφαλείας στο Samsung Knox


ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ

Το λογισμικό προστασίας χρησιμοποιείται στα ακριβότερα μοντέλα Galaxy

H πλατφόρμα ασφαλείας που προσφέρει η Samsung σε μερικές Android συσκευές της με την ονομασία Samsung Knox δημιουργεί ασθενή κλειδιά κρυπτογράφησης, αποθηκεύει κωδικούς τοπικά στη συσκευή και ακόμη δίνει και hints για τους κωδικούς των χρηστών σύμφωνα με όσα αποκάλυψε πρόσφατα ερευνητής ασφαλείας.

Η Samsung ενσωματώνει το Knox λογισμικό στα ακριβότερα Galaxy μοντέλα της -smartphones, phablets και tablets- με σκοπό να δημιουργήσει μια ασφαλή πλατφόρμα για επαγγελματίες και επιχειρήσεις που θέλουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. 

Πριν μερικές μέρες μάλιστα η Samsung ανακοίνωσε περήφανα πως η αμερικανική κυβέρνηση επιβεβαίωσε μια σειρά από νέες συσκευές της Samsung ως ασφαλείς για κυβερνητικά δίκτυα και δεδομένα.

Όλοι λοιπόν πίστευαν πως η Samsung έχει κάνει ένα καθοριστικό βήμα στο τομέα ασφάλειας των πελατών της....Εντοπισμός κινητού τηλεφώνουΤις τελευταίες δεκαετίες η κινητή τηλεφωνία εξελίσσεται ραγδαία βελτιώνοντας διαρκώς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Παράλληλα με την αυτονόητη υπηρεσία της επικοινωνίας που εξασφαλίζει μεταξύ των συνδρομητών της, μπορεί να καλύψει και πλήθος άλλων νέων αναγκών, που η ίδια ουσιαστικά τούς έχει δημιουργήσει. Έτσι, το κινητό τηλέφωνο πλέον μπορεί να λειτουργήσει ως μέσο παρακολούθησης και άτυπου ελέγχου της ζωής των ανθρώπων που μας ενδιαφέρουν....Θύελλα αποκαλύψεων για τις παρακολουθήσεις στην ΕυρώπηΑφού οι διπλωματικές σχέσεις ΗΠΑ - Γερμανίας πέρασαν και ακόμα περνούν δύσκολες στιγμές, μετά τις αποκαλύψεις γύρω από την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου της ’νγκελας Μέρκελ, αυτήν την εβδομάδα νέο δημοσίευμα της εφημερίδας "The Independent" έκανε λόγο για σταθμό ηλεκτρονικής παρακολούθησης στη στέγη της βρετανικής πρεσβείας στο Βερολίνο, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κτήριο του γερμανικού κοινοβουλίου και την καγκελαρία, και τον οποίο χρησιμοποιούσε η υπηρεσία Πληροφοριών της Βρετανίας.

Η εφημερίδα επικαλείται πληροφορίες που περιέχονται στα αρχεία του πρώην συνεργάτη των αμερικανικών υπηρεσιών Πληροφοριών Έντουαρντ Σνόουντεν.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο κτήριο της βρετανικής πρεσβείας στο Βερολίνο υπάρχει μια εγκατάσταση σε σχήμα κυλίνδρου που θυμίζει σημείο παρακολούθησης....Παρακολουθούσαν ακόμα και τον ΠάπαΚαι ο Πάπας Φραγκίσκος παρακολουθείτο από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, σύμφωνα με το ιταλικό εβδομαδιαίο περιοδικό Panorama.

Όπως αναφέρεται σε προδημοσίευση ενός άρθρου του τεύχους του περιοδικού το οποίο κυκλοφορεί αύριο, η Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας (NSA) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής φέρεται ότι κατέγραφε τηλεφωνήματα προς και από το Βατικανό μέχρι και τις κρίσιμες ημέρες του Κογκλάβιου τον περασμένο Μάρτιο που ολοκληρώθηκε με την εκλογή του Αργεντινού ποντίφικα.Αυτό σημαίνει, κατά το δημοσίευμα, ότι πιθανόν ετέθη υπό παρακολούθηση και ο ξενώνας των ανώτατων κληρικών Σάντα Μάρτα, στον οποίο διαμένουν κατά παράδοση οι καρδινάλιοι κατά την διάρκεια του Κογκλάβιου....Η δημοκρατία του διαδικτύου κινδυνεύειΗ δημοκρατική φύση που έως τώρα χαρακτήρισε το διαδίκτυο, κινδυνεύει από «ένα ογκούμενο κύμα παρακολουθήσεων και λογοκρισίας», προειδοποιεί ο δημιουργός του Παγκόσμιου Ιστού (World Wide Web), ο Βρετανός σερ Τιμ Μπέρνερς-Λι. Η Ελλάδα πάντως, που βρίσκεται στην 26η θέση του δείκτη Web Index για το 2013, θεωρείται μία από τις χώρες όπου το διαδίκτυο είναι κατ’ εξοχήν ελεύθερο και ανοικτό για την έκφραση απόψεων.

Το 94% των χωρών δεν έχουν επαρκή εποπτεία των κυβερνητικών «παρεμβολών» στο διαδίκτυο, ενώ το 30% των κρατών μπλοκάρουν ή φιλτράρουν το πολιτικό περιεχόμενο στο Ίντερνετ, σύμφωνα με τη νέα ετήσια έκθεση του Ιδρύματος Παγκόσμιου Ιστού, που ο ίδιος ο σερ Τιμ έχει δημιουργήσει.

Η έκθεση συμπεραίνει, σύμφωνα με το BBC, ότι το τρέχον νομικό πλαίσιο για τις παρακολουθήσεις στο διαδίκτυο από κυβερνητικές υπηρεσίες χρειάζεται άμεση αλλαγή.

Από την άλλη, όπως επεσήμανε ο σερ Τιμ Μπέρνερς-Λι, «ένα από τα πιο ενθαρρυντικά ευρήματα της ετήσιας έκθεσης είναι ότι ο Ιστός και τα κοινωνικά μέσα όλο και περισσότερο παροτρύνουν τους ανθρώπους να οργανωθούν, να αναλάβουν δράση και προσπαθούν να εκθέσουν τις παρασπονδίες σε κάθε περιοχή του κόσμου».

Ο διάσημος Βρετανός έκανε λόγο για «απειλή κατά της δημοκρατίας» και για την «ανάγκη να προστατευθούν τα θεμελιώδη δικαιώματα στην ιδιωτικότητα, στην έκφραση της γνώμης και στη συνάθροιση online».

Είπε επίσης ότι οι προσπάθειες των μυστικών υπηρεσιών να παραβιάσουν τα συστήματα online κρυπτογράφησης είναι «απαίσια και ανόητα» και, γι’ αυτό, ζήτησε καλύτερο έλεγχο στη βρετανική GCHQ και την αμερικανική NSA που συστηματικά υποκλέπτουν online δεδομένα.

Σύμφωνα με την έκθεση του World Wide Web Foundation, στο 80% των χωρών, με πρώτες τη Σουηδία και τη Νορβηγία, οι πολίτες δείχνουν ενδιαφέρον να αντισταθούν στην απώλεια δημοκρατικότητας του διαδικτύου, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 26η θέση στην παγκόσμια κατάταξη του δείκτη «Web Index 2013» του Ιδρύματος....Μας παρακολουθούν μέσα από τα βιντεοπαιχνίδιαΑπό τα online παιχνίδια και τις νέες κονσόλες, οι οποίες είναι μόνιμα συνδεδεμένες στο Internet και διαθέτουν κάμερες, μικρόφωνα και αισθητήρες, είναι εύκολο να εισβάλουν στην ιδιωτική μας ζωή

Παιχνιδομηχανές που ουσιαστικά λειτουργούν όπως οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, είναι μόνιμα συνδεδεμένες στο Internet και έχουν κάμερες και μικρόφωνα, λειτουργικά συστήματα που επιτρέπουν την εγκατάσταση εφαρμογών, θυμίζοντας τα smartphones....Ποιος έκλεψε 50TB δεδομένα από την NSA;


Ο εξωτερικός συνεργάτης της υπηρεσίας πληροφοριών NSΑ, κ. Harold T. Martin III, κατηγορείται επίσης για την κλοπή χιλιάδων άκρως διαβαθμισμένων εγγράφων, υπολογιστές και άλλες συσκευές αποθήκευσης κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του με την υπηρεσία.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό το τι ακριβώς υποτίθεται ότι έκλεψε ο Martin, αλλά μια δημοσίευση από από τους New York Times την Τετάρτη αναφέρει ότι τα hacking εργαλεία που διέρρευσαν πρόσφατα και χρησιμοποιούνταν από τον οργανισμό για τη διεξαγωγή παρακολουθήσεων ήταν μεταξύ των κλεμμένων cache των αρχείων.

Οι εισαγγελείς κατηγόρησαν την Παρασκευή τον Martin για παραβίαση του νόμου περί κατασκοπείας....ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !

ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ - ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
Δύο είναι τα σημαντικά φαινόμενα που απασχολούν κάθε επαγγελματικό χώρο στις μέρες μας: ο ανταγωνισμός και η εξαπάτηση. Το πρώτο είναι αναπόφευκτο και καλό είναι να το γνωρίζουμε, για να προστατεύουμε τα όρια της επαγγελματικής μας δράσης.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το επάγγελμα του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ήταν παρεξηγημένο ή δεν ετύγχανε της ανάλογης εκτίμησης. Αρκετοί διατηρούσαν επιφυλάξεις ή αμφισβητούσαν την αναγκαιότητά του. Ωστόσο, οι εποχές αλλάζουν και ο τρόπος σκέψης αναπροσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Πιο απλά, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, το γραφείο μας μπορεί να εγγυηθεί ακόμη και την επιστροφή χρημάτων, αν το αποτέλεσμα αποκλίνει ή αναιρεί αυτά που συμφωνήθηκαν.
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, τον επαγγελματισμό και την άρτια υπευθυνότητά μας στο έργο που αναλαμβάνουμε αποδεικνύουν το εύρος των υποθέσεων που σταθερά αναλαμβάνουμε και είμαστε διατεθειμένοι επιτυχώς να φέρουμε σε πέρας.
Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

Πιστοποίηση ISO 9001 Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ