Skip to content
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ
Σε όλα τα επίπεδα παρεχόμενων υπηρεσιών η ποιότητά τους και ο σεβασμός στον άνθρωπο διακρίνουν τους καλούς από τους μέτριους ή τους κακούς επαγγελματίες. Στην προκειμένη περίπτωση, όποτε κάποιος βρεθεί στη θέση να χρειαστεί τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ,
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΣ !
Οι επιτήδειοι ντετέκτιβ – ερευνητές είναι άνθρωποι που δεν διαθέτουν τυπικά προσόντα, ουσιαστική επιστημοσύνη, κατάλληλο εξοπλισμό και εργαστηριακή εμπειρία, επομένως κρίνονται από ακατάλληλοι έως άκρως επικίνδυνοι να επωμιστούν ευθύνες που συνδέονται με …
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΜΟΙΒΗΣ
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

No front page content has been created yet.
ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΑ

Η αλλαγή των σύγχρονων συνθηκών ζωής έχει μεταβάλει τη συχνότητα που συμβαίνουν γύρω μας ποικίλες παραβατικές συμπεριφορές και εγκληματικές ενέργειες. Έτσι, κανείς δεν μπορεί να νιώθει απολύτως σίγουρος πως ό,τι συμβαίνει γύρω του έχει λιγότερες πιθανότητες να απασχολήσει και τον ίδιο αργά ή γρήγορα. Επομένως, καλόν είναι να είμαστε τουλάχιστον υποψιασμένοι και να μην εφησυχάζουμε, όταν βρισκόμαστε μεταξύ άγνωστων ανθρώπων, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Ο κίνδυνος είναι διάχυτος τόσο στις αμέριμνες και ψυχαγωγικές μας στιγμές όσο και στις στιγμές έντασης, εργασίας και δυσκολιών. Οφείλουμε να έχουμε το νου μας στα προσωπικά μας αντικείμενα και πολύ περισσότερο σε όσα για μας είναι πολύτιμα και ακριβά, όπως για παράδειγμα η συσκευή του κινητού μας.

Οι περιπτώσεις κλεμμένων κινητών που έχουν κατά καιρούς αναφερθεί – και, ομολογουμένως, δεν είναι λίγες -  προσδιορίζουν το μέγεθος της κατάστασης και, παράλληλα, εγείρουν προβληματισμό για πιθανούς τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων. Η αλήθεια είναι πως, όποτε βρεθεί κάποιος στη δυσάρεστη θέση να χάσει το κινητό του, υπάρχουν τρόποι να βγει από το οποιοδήποτε στιγμιαίο αδιέξοδο βρεθεί. Η αναζήτηση κλεμμένων κινητών με τη βοήθεια της τεχνολογίας καθίσταται εύκολη υπόθεση. Αρκεί κανείς να έχει ενημερωθεί και να γνωρίζει ποιες είναι οι συγκεκριμένες επιλογές που του προσφέρονται.

Κάνοντας πιο συγκεκριμένη αναφορά στο θέμα διαχείρισης του ενδεχομένου κλοπής του κινητού μας, θα πρέπει να τονιστεί ένας από τους βασικότερους στόχους. Εκείνο, λοιπόν, που πρωτίστως προέχει είναι η ακύρωση της λειτουργίας του κινητού μας, ακόμη και αν σε κάποιες περιπτώσεις αυτό μπορεί να σημαίνει το ενδεχόμενο να μην επαναλειτουργήσει μελλοντικά. Στη βάση αυτή, αρχικά, θα αναφερθούν κάποιες πολύ εξειδικευμένες εφαρμογές για συγκεκριμένους τύπους συσκευών. Έτσι, Για τους κατόχους iPhone κατάλληλο είναι το Find my iPhone, ενώ το Android Lost ενδείκνυται για κινητά Android. Μάλιστα, η δεύτερη (Android Lost) έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα να μπορεί να αποστείλει τον αριθμό τηλεφώνου του κλέφτη, αμέσως μόλις αυτός τοποθετήσει την δική του κάρτα sim στο κινητό μας. Όπως, λοιπόν, φαίνεται από τα παραπάνω, με αυτές τις εφαρμογές μπορούμε να εντοπίσουμε την συσκευή μας, να την κλειδώσουμε, ακόμα και να διαγράψουμε όλα τα δεδομένα μας, αν κρίνουμε ότι κάτι τέτοιο επιβάλλεται σε συγκεκριμένες συνθήκες.

Στη συνέχεια, αξίζει να γνωρίσουμε κάποιες από τις καλύτερες εφαρμογές που προσφέρονται για τον εντοπισμό κλεμμένων κινητών. Έτσι, θα υπάρχει ένα σημείο αναφοράς, όταν πέσει κανείς θύμα μιας τέτοιας δυσάρεστης κατάστασης.

§ PreyΘεωρείται η πλέον κατάλληλη για κινητά Android και για υπολογιστές Apple και Windows. Η χρησιμότητά της έγκειται στην άμεση δυνατότητα που παρέχει στον χρήστη της να παρακολουθήσει την πορεία του κλεμμένου κινητού του, μέχρι και το προσώπου του κλέφτη να δει,  χρησιμοποιώντας τη λειτουργία της φωτογραφικής μηχανής. Ο εντοπισμός του κλεμμένου κινητού γίνεται μέσω ασύρματων δικτύων, ενώ οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι εντελώς δωρεάν. Μόνο στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί περισσότερες επιλογές ή εντοπισμό περισσότερων της μιας συσκευών, ένα συμβολικό κόστος θα επιβαρύνει τον χρήστη.

§ LockItTight: Η λειτουργία της προβλέπεται σε συσκευές Android και Windows. Αυτό που το χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη εφαρμογή είναι η δυνατότητα λήψης διαφόρων στιγμιότυπων από την οθόνη της συσκευής, με απώτερο σκοπό τη λεπτομερή καταγραφή των κινήσεων του ανθρώπου που κρατά στα χέρια του το κλεμμένο κινητό μας, όσο εμείς είμαστε στη διαδικασία της αναζήτησής του.

§ StealthGenie: Η συγκεκριμένη εφαρμογή, ουσιαστικά, αφορά σε ένα λογισμικό παρακολούθησης, το οποίο υποστηρίζεται σχεδόν από όλα τα κινητά. Το δυνατό του σημείο είναι πως δεν είναι ανιχνεύσιμο, ενώ ταυτόχρονα στις βασικές του λειτουργίες συγκαταλέγεται η συλλογή δεδομένα σχετικών με κλήσεις, μηνύματα και άλλες δραστηριότητες του κινητού, τα οποία στη συνέχεια αποστέλλονται σε έναν ορισμένο ασφαλή λογαριασμό. Επιπρόσθετα, υποστηρίζει τον εντοπισμό της θέσης του κινητού, τη διαγραφή των δεδομένων του – σε περίπτωση κλοπής του – και την ανάλογη ειδοποίηση αν κάποιος προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το κλεμμένο κινητό χρησιμοποιώντας άλλη κάρτα sim, άρα άλλον αριθμό. Η διάθεσή του δε γίνεται δωρεάν, αλλά προϋποθέτει κάποιο κόστος για όποιον επιλέξει την εγκατάσταση και την ενεργοποίησή του. 


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !

ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ - ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
Δύο είναι τα σημαντικά φαινόμενα που απασχολούν κάθε επαγγελματικό χώρο στις μέρες μας: ο ανταγωνισμός και η εξαπάτηση. Το πρώτο είναι αναπόφευκτο και καλό είναι να το γνωρίζουμε, για να προστατεύουμε τα όρια της επαγγελματικής μας δράσης.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το επάγγελμα του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ήταν παρεξηγημένο ή δεν ετύγχανε της ανάλογης εκτίμησης. Αρκετοί διατηρούσαν επιφυλάξεις ή αμφισβητούσαν την αναγκαιότητά του. Ωστόσο, οι εποχές αλλάζουν και ο τρόπος σκέψης αναπροσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Πιο απλά, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, το γραφείο μας μπορεί να εγγυηθεί ακόμη και την επιστροφή χρημάτων, αν το αποτέλεσμα αποκλίνει ή αναιρεί αυτά που συμφωνήθηκαν.
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, τον επαγγελματισμό και την άρτια υπευθυνότητά μας στο έργο που αναλαμβάνουμε αποδεικνύουν το εύρος των υποθέσεων που σταθερά αναλαμβάνουμε και είμαστε διατεθειμένοι επιτυχώς να φέρουμε σε πέρας.
Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

Πιστοποίηση ISO 9001 Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ