Skip to content
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ
Σε όλα τα επίπεδα παρεχόμενων υπηρεσιών η ποιότητά τους και ο σεβασμός στον άνθρωπο διακρίνουν τους καλούς από τους μέτριους ή τους κακούς επαγγελματίες. Στην προκειμένη περίπτωση, όποτε κάποιος βρεθεί στη θέση να χρειαστεί τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ,
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΣ !
Οι επιτήδειοι ντετέκτιβ – ερευνητές είναι άνθρωποι που δεν διαθέτουν τυπικά προσόντα, ουσιαστική επιστημοσύνη, κατάλληλο εξοπλισμό και εργαστηριακή εμπειρία, επομένως κρίνονται από ακατάλληλοι έως άκρως επικίνδυνοι να επωμιστούν ευθύνες που συνδέονται με …
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΜΟΙΒΗΣ
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

No front page content has been created yet.
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΙΝΗΤΩΝ

Η διάδοση της κινητής τηλεφωνίας τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει απλόχερα τις υπηρεσίες της στο χώρο της τηλεπικοινωνίας μέσα από διάφορες εταιρείες, που έχουν συσταθεί γι’ αυτό το σκοπό. Καθεμιά της προσπαθεί να εξυπηρετεί με τον αρτιότερο τρόπο τους πελάτες της, παρέχοντας μεταξύ άλλων και τη δυνατότητα τηλεφωνικού καταλόγου κινητών. Η χρησιμότητά του, ουσιαστικά, έγκειται στην εύκολη και γρήγορη αναζήτηση οποιουδήποτε τηλεφωνικού αριθμού χρειαζόμαστε.

Επειδή το ζητούμενο είναι η πιο άμεση και εύκολη για τους συνδρομητές μέθοδος αναζήτησης αριθμών ή πληροφοριών από κατάλογο κινητών, διάφορες προσπάθειες κατευθύνθηκαν κατά καιρούς προς αυτό το σκοπό. Σ’ αυτό το πλαίσιο, αναπτύχθηκε σταδιακά μια βάση δεδομένων τηλεφωνικού καταλόγου που περιλαμβάνει όλους τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Πρόκειται για την ονομαζόμενη βάση Ενοποιημένου Τηλεφωνικού Καταλόγου (ΕΤΚ), η οποία τους μόνους που δεν περιλαμβάνει είναι αυτούς που έχουν ζητήσει να εξαιρεθούν, γιατί έχουν επιλέξει να καταχωρισθούν στους απόρρητους. Την ευθύνη βέβαια της συγκέντρωσης και του ελέγχου ορθότητας των στοιχείων των συνδρομητών του Ενοποιημένου καταλόγου φέρει για λογαριασμό των πελατών του ο κάθε  Τηλεπικοινωνιακός πάροχος χωριστά.

Σ’ αυτή την προσπάθεια της διαμόρφωσης καταλόγου κινητών, σημαντικότερη υπήρξε η πρωτοβουλία του ΟΤΕ, ο οποίος πρότεινε τη σύσταση μιας υπηρεσίας που θα μπορούσε νόμιμα να έχει πρόσβαση σ’ αυτόν τον ενοποιημένο κατάλογο. Έτσι, προέκυψε η Υπηρεσία Πρόσβασης στη Βάση του Ενοποιημένου Τηλεφωνικού Καταλόγου (ΕΤΚ). Βασικό της στόχο έθεσε εξ αρχής την αρτιότερη εξυπηρέτηση τόσο των τηλεπικοινωνιακών παρόχων όσο και των συνδρομητών τους. Για να γίνει απόλυτα σαφές, η Υπηρεσία Πρόσβασης στη Βάση του Ενοποιημένου Τηλεφωνικού Καταλόγου απευθύνεται όχι μόνο σε Τηλεπικοινωνιακούς παρόχους σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, αλλά και σε κάθε εταιρεία που διαθέτει τη γενική άδεια παροχής υπηρεσιών τηλεφωνικού καταλόγου, οπότε και διαθέτει κωδικό της σειράς 118ΧΧ με πρωτογενή ή δευτερογενή εκχώρηση.

Η αξία της παραπάνω υπηρεσίας επιβεβαιώνεται, εκτός των άλλων, και από την ευκολία και την ασφάλεια που εγγυάται η πρόσβαση στο λειτουργικό της περιβάλλον. Διάφορες είναι, λοιπόν, οι επιλογές σε όσους επιθυμούν την πρόσβαση στον κατάλογο κινητών. Ενδεικτικά, θα αναφερθούν οι πιο συχνές: είτε on-line πρόσβαση στη Βάση του ΕΤΚ – όταν ο σκοπός είναι η ανάκτηση πληροφοριών καταλόγου συνδρομητών σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας – είτε υπηρεσία help-desk για την υποστήριξη των χρηστών, όποτε προκύπτουν σχετικά προβλήματα. Να σημειωθεί, παράλληλα, πως η πρόσβαση μπορεί να γίνει επί εικοσιτετραώρου βάσεως και 365 μέρες το χρόνο.

Ο ΟΤΕ που είχε την πρωτοβουλία της σύστασης συνδέεται και με κάποιες πολύ συγκεκριμένες υποχρεώσεις που αφορούν τη λειτουργία της Υπηρεσία Πρόσβασης στη Βάση του Ενοποιημένου Τηλεφωνικού Καταλόγου (ΕΤΚ). Συγκεκριμένα, να τονιστεί πως στις αρμοδιότητες αποκλειστικά του ΟΤΕ έγκειται η πρόσβαση στη βάση του Ενοποιημένου Τηλεφωνικού Καταλόγου, για όλους τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους που δραστηριοποιούνται στις υπηρεσίες καταλόγου. Παράλληλα, ο ΟΤΕ είναι αυτός στον οποίο έχει ανατεθεί από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) η αρμοδιότητα και η αποκλειστική ευθύνη για την συλλογή των στοιχείων, την ομαδοποίησή τους και την συνεχή διάθεσή τους στις εταιρείες που παρέχουν, με τη σειρά τους, τις υπηρεσίες τηλεφωνικού καταλόγου.

Από την αναφορά μας στον κατάλογο των κινητών δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν και εκείνες οι περιπτώσεις των αριθμών κινητών τηλεφώνων που έχουν καταχωρισθεί στα απόρρητα. Για όσους αριθμούς, λοιπόν, συγκαταλέγονται σ’ αυτή την κατηγορία, είναι δύσκολο έως σχεδόν αδύνατο να αποκαλυφθούν τα στοιχεία του κατόχου τους. Η δημοσίευσή τους απαγορεύεται ρητά, ενώ τη διασφάλιση του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων και των επικοινωνιών φέρει αποκλειστικά η Διεύθυνση Ασφαλείας Πληροφοριών της κάθε τηλεπικοινωνιακής εταιρείας. Η τελευταία, με τη σειρά της, διατηρεί στενή συνεργασία στον τομέα αυτό με την αρμόδια ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ). Με κάθε τρόπο, σύμφωνα με τα παραπάνω, φαίνεται πως το ελληνικό κράτος έχει φροντίσει με τη σχετική νομοθεσία, που έχει θεσπιστεί γι’ αυτό το σκοπό,  να προστατεύει σταθερά και αυστηρά το απόρρητο των επικοινωνιών και των προσωπικών δεδομένων των πολιτών του.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !

ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ - ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
Δύο είναι τα σημαντικά φαινόμενα που απασχολούν κάθε επαγγελματικό χώρο στις μέρες μας: ο ανταγωνισμός και η εξαπάτηση. Το πρώτο είναι αναπόφευκτο και καλό είναι να το γνωρίζουμε, για να προστατεύουμε τα όρια της επαγγελματικής μας δράσης.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το επάγγελμα του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ήταν παρεξηγημένο ή δεν ετύγχανε της ανάλογης εκτίμησης. Αρκετοί διατηρούσαν επιφυλάξεις ή αμφισβητούσαν την αναγκαιότητά του. Ωστόσο, οι εποχές αλλάζουν και ο τρόπος σκέψης αναπροσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Πιο απλά, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, το γραφείο μας μπορεί να εγγυηθεί ακόμη και την επιστροφή χρημάτων, αν το αποτέλεσμα αποκλίνει ή αναιρεί αυτά που συμφωνήθηκαν.
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, τον επαγγελματισμό και την άρτια υπευθυνότητά μας στο έργο που αναλαμβάνουμε αποδεικνύουν το εύρος των υποθέσεων που σταθερά αναλαμβάνουμε και είμαστε διατεθειμένοι επιτυχώς να φέρουμε σε πέρας.
Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

Πιστοποίηση ISO 9001 Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ