Skip to content
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ
Σε όλα τα επίπεδα παρεχόμενων υπηρεσιών η ποιότητά τους και ο σεβασμός στον άνθρωπο διακρίνουν τους καλούς από τους μέτριους ή τους κακούς επαγγελματίες. Στην προκειμένη περίπτωση, όποτε κάποιος βρεθεί στη θέση να χρειαστεί τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ,
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΣ !
Οι επιτήδειοι ντετέκτιβ – ερευνητές είναι άνθρωποι που δεν διαθέτουν τυπικά προσόντα, ουσιαστική επιστημοσύνη, κατάλληλο εξοπλισμό και εργαστηριακή εμπειρία, επομένως κρίνονται από ακατάλληλοι έως άκρως επικίνδυνοι να επωμιστούν ευθύνες που συνδέονται με …
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΜΟΙΒΗΣ
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

No front page content has been created yet.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Τα κινητά νέας γενιάς μπορεί να προσφέρουν πάρα πολλές υπηρεσίες στους κατόχους τους, όμως είναι ταυτόχρονα ευάλωτα στις υποκλοπές. Η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου είναι στόχος πολλών περίεργων ή κακόβουλων τύπων γύρω μας. Οι εν λόγω επιτήδειοι, λοιπόν, αξιοποιώντας διάφορους τρόπους και συγκεκριμένες λειτουργίες του κινητού τηλεφώνου, καταφέρνουν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες μας και, στη συνέχεια, να υποκλέπτουν ό,τι ικανοποιεί την περιέργεια ή τα συμφέροντά τους.

Μια κλασσική επιλογή που έχει κανείς για να παρακολουθήσει κινητό τηλέφωνο είναι η χρήση της λειτουργίας bluetooth. Οι κλήσεις που πραγματοποιούνται με ενεργοποιημένο το bluetooth, συγχρονίζουν το κινητό σ’ ένα συγκεκριμένο φάσμα συχνοτήτων. Αυτό σημαίνει πως σε μια ακτίνα δέκα μέτρων, αν κάποιος βρεθεί και ρυθμίσει το ασύρματο ακουστικό του στην ίδια συχνότητα, είναι δυνατή η παρακολούθηση των συνομιλιών του άλλου. Εκτός από τη δυνατότητα ακρόασης συνομιλιών, το bluetooth είναι ο τρόπος μέσω του οποίου μπορούμε να ανταλλάξουμε – μεταξύ δύο ή περισσότερων κινητών – και άλλο υλικό που βρίσκεται στο κινητό μας: φωτογραφίες, βίντεο, παιχνίδια και ό,τι άλλο υπάρχει σε οπτική ή ακουστική μορφή. Υπάρχει, όμως, και κάτι που επιβεβαιώνει στο ακέραιο την εκπληκτική δυνατότητα που προσφέρει η χρήση του bluetooth, για όσους ενδιαφέρονται για παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου. Σε μια απόσταση πολύ κοντινή – της τάξεως των δύο μέτρων περίπου – αν βρεθούν δύο κινητά, από τα οποία το ένα να έχει ενεργοποιήσει τη λειτουργία bluetooth ενώ το άλλο όχι, θα μπορεί το πρώτο να μαγνητίζει όλες τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στο δεύτερο κινητό, ακόμη και αν σ’ αυτό το  bluetooth δεν έχει ενεργοποιηθεί.

Την παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου, όμως, μπορεί κάποιος να πετύχει και με τη μέθοδο κλόνινγκ, που είναι γνωστή και ως κλωνοποίηση. Η συγκεκριμένη προϋποθέτει, αρχικά, να εξασφαλίσει κανείς πρόσβαση στο κινητό που τον ενδιαφέρει να παρακολουθήσει. Έστω λίγα λεπτά αρκούν, αν καταφέρει να το αποσπάσει από τον κάτοχό του. Σ’ αυτά τα λεπτά θα κλέψει την ταυτότητα του κινητού, γνωστή ως ΙΜΕΙ, οπότε έχοντας τους κωδικούς θα μπορεί να αντιγράψει την κάρτα sim με ηλεκτρονικό τρόπο. Θα χρειαστεί, βέβαια, ένας σύγχρονος ηλεκτρονικός υπολογιστής για να λαμβάνει το σήμα της κυψέλης που εκπέμπεται, όταν παρακολουθείται το κινητό τηλέφωνο. Μ’ αυτόν τον τρόπο, ο δέκτης θα αποκωδικοποιεί το σήμα και, όποτε χτυπά το τηλέφωνο του θύματος παρακολούθησης ή στέλνεται κάποιο μήνυμα σ’ αυτό, σηκώνοντας ο επιτήδειος το αντίγραφό του θα μπορεί να ακούει τη συνομιλία ή να διαβάζει τα μηνύματα – στην περίπτωση των μηνυμάτων, βέβαια, θα πρέπει πρώτα να τα έχει ανοίξει το θύμα, για να μπορεί στη συνέχεια να τα διαβάσει αυτός που παρακολουθεί το κινητό του τηλέφωνο.

Μια τρίτη επιλογή παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου, πιο απλή από τις δύο προηγούμενες, είναι η αποστολή ενός απλού μηνύματος sms, το οποίο όμως θα περιέχει ιό, στο κινητό που αποτελεί στόχο παρακολούθησης. Από τη στιγμή που το μήνυμα φτάσει και εγκατασταθεί στο τηλέφωνο, ο ιός επιχειρεί να διαδώσει αντίγραφα του εαυτού του στέλνοντας μηνύματα πολυμέσων (mms). Έτσι, αξιοποιεί τον τηλεφωνικό κατάλογο που διαθέτει – είτε στη μνήμη είτε στην κάρτα sim – η συγκεκριμένη συσκευή κινητού, που βρίσκεται στο στόχαστρο, επιτυγχάνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη μετάδοσή του.

Μια ακόμη συσκευή που ευρέως κυκλοφορεί στην αγορά και προορίζεται αποκλειστικά για παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου είναι το γνωστό κινητό – κατάσκοπος. Πρόκειται για κινητό, που δε διαφοροποιείται από την τυπική μορφή που έχει το κινητό στο μυαλό μας, όμως υπερτερεί στο ότι παράλληλα μπορεί να λειτουργήσει και ως κοριός. Η διπλή του ιδιότητα το αφήνει υπεράνω υποψίας ελεύθερα να κινείται και να πετυχαίνει τη συνακρόαση σε συνδιαλέξεις, την παρακολούθηση γραπτών μηνυμάτων, ακόμη και σε κλειστούς χώρους την παρακολούθηση συνομιλιών.

Η αναφορά στις παραπάνω επιλογές παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου καταδεικνύει την ευκολία με την οποία μπορούν να γίνουν υποκλοπές στο κινητό μας και, ταυτόχρονα, τη μεγάλη ευθύνη που όλοι φέρουμε, να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη χρήση του κινητού μας. Υπάρχουν συγκεκριμένα μέτρα που μπορούμε να λαμβάνουμε, αν θέλουμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και το κινητό μας με ασπίδες προστασίας απέναντι στους επιτήδειους. Ο κωδικός pin δεν αφορά τρίτους και καλόν είναι ανά τακτικά διαστήματα να τον ανανεώνουμε και κάθε αντικατάστασή του να φέρνει δυσκολότερους συνδυασμούς. Εκτός αυτού, όποτε χρησιμοποιούμε τη λειτουργία bluetooth, ας φροντίζουμε παράλληλα να χρησιμοποιούμε κωδικούς ασφαλείας για τη δυνατότητα ενεργοποίησής του, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες παρακολούθησης του κινητού μας τηλεφώνου. Στην ίδια βάση πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί στα σημεία που υπάρχει Wi-Fi, αλλά και γενικότερα υποψιασμένοι, όποτε βρισκόμαστε σε κόσμο. Περιττό να επισημανθεί πως πάντα πρέπει να έχουμε επισταμένη την προσοχή μας στα προσωπικά μας αντικείμενα, καθώς απόλυτη εμπιστοσύνη δε μπορούμε να έχουμε ειδικά στην εποχή μας.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !

ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ - ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
Δύο είναι τα σημαντικά φαινόμενα που απασχολούν κάθε επαγγελματικό χώρο στις μέρες μας: ο ανταγωνισμός και η εξαπάτηση. Το πρώτο είναι αναπόφευκτο και καλό είναι να το γνωρίζουμε, για να προστατεύουμε τα όρια της επαγγελματικής μας δράσης.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το επάγγελμα του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ήταν παρεξηγημένο ή δεν ετύγχανε της ανάλογης εκτίμησης. Αρκετοί διατηρούσαν επιφυλάξεις ή αμφισβητούσαν την αναγκαιότητά του. Ωστόσο, οι εποχές αλλάζουν και ο τρόπος σκέψης αναπροσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Πιο απλά, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, το γραφείο μας μπορεί να εγγυηθεί ακόμη και την επιστροφή χρημάτων, αν το αποτέλεσμα αποκλίνει ή αναιρεί αυτά που συμφωνήθηκαν.
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, τον επαγγελματισμό και την άρτια υπευθυνότητά μας στο έργο που αναλαμβάνουμε αποδεικνύουν το εύρος των υποθέσεων που σταθερά αναλαμβάνουμε και είμαστε διατεθειμένοι επιτυχώς να φέρουμε σε πέρας.
Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

Πιστοποίηση ISO 9001 Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ