Skip to content
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ
Σε όλα τα επίπεδα παρεχόμενων υπηρεσιών η ποιότητά τους και ο σεβασμός στον άνθρωπο διακρίνουν τους καλούς από τους μέτριους ή τους κακούς επαγγελματίες. Στην προκειμένη περίπτωση, όποτε κάποιος βρεθεί στη θέση να χρειαστεί τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ,
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΣ !
Οι επιτήδειοι ντετέκτιβ – ερευνητές είναι άνθρωποι που δεν διαθέτουν τυπικά προσόντα, ουσιαστική επιστημοσύνη, κατάλληλο εξοπλισμό και εργαστηριακή εμπειρία, επομένως κρίνονται από ακατάλληλοι έως άκρως επικίνδυνοι να επωμιστούν ευθύνες που συνδέονται με …
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΜΟΙΒΗΣ
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

No front page content has been created yet.
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η χρήση της τεχνολογίας προσφέρει, μεταξύ άλλων, την πολύτιμη δυνατότητα της συγκέντρωσης πληροφοριών και αποθήκευσης δεδομένων. Τυχαίνει, ωστόσο, κάποιες φορές τα πολύτιμα δεδομένα που έχουμε στις συσκευές μας να χαθούν κατά ένα μέρος ή στο ακέραιο είτε από φυσική βλάβη είτε από δική μας αστοχία. Σ’ αυτή την περίπτωση, οι κινήσεις μας οφείλουν να είναι δραστικές. Η επαναφορά δεδομένων αν επιχειρηθεί επιπόλαια και σπασμωδικά από εμάς, το πιθανότερο είναι να κάνει τα πράγματα χειρότερα, δεδομένου ότι δεν μπορούμε να κατέχουμε την ορθότερη λύση, αν δεν είμαστε ειδικοί. Χρειάζεται, λοιπόν, να αναζητήσουμε την ενδεικτικότερη μέθοδο επαναφοράς δεδομένων, καταφεύγοντας σε κάποιον ειδικό. Το κόστος δεν πρέπει να μας φοβίζει, καθώς στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Λίγα χρόνια πριν, η επαναφορά δεδομένων, όποτε συνέβαινε, συνεπαγόταν πανικό και κατάσταση αδιεξόδου για τα θύματα της απώλειάς τους. Ως μόνη λύση και αναγκαστική επιλογή υπήρχε η αποστολή του σκληρού δίσκου σε εξειδικευμένους επαγγελματίες. Αυτό, βέβαια, δεν αποτελούσε εγγύηση για την πολυπόθητη επαναφορά δεδομένων. Διάφοροι αστάθμητοι παράγοντες συνέβαλλαν στα χαμηλά ποσοστά αποτυχίας: η χρονοκαθυστέρηση από τη στιγμή της απώλειας μέχρι τη στιγμή της άφιξης της συσκευής στον ειδικό, οι διάφορες ανθρώπινες αφελείς πρωτοβουλίες και δοκιμές, ο βαθμός ποιότητας των εργαστηρίων αποκατάστασης και, βεβαίως, το γεγονός πως ούτως ή άλλως οι τεχνικές ήταν απαρχαιωμένες.

Στην εποχή μας, το θέμα της επαναφοράς δεδομένων έχει πάρει άλλη διάσταση. Οι μέθοδοι και οι τεχνικές αποκατάστασης της οποιαδήποτε ζημίας και επαναφοράς πολύτιμων δεδομένων έχουν αναβαθμιστεί εγγυώμενες ταχύτητα εφαρμογών και πολύ υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας. Στην περίπτωση που ο λόγος της απώλειας δεδομένων δεν οφείλεται σε φυσική βλάβη, μπορεί ο καθένας με ειδικά προγράμματα ανάκτησης δεδομένων (Data recovery software) να καταφέρει την επαναφορά δεδομένων. Δεν απαιτούν ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις, είναι αρκετά εύχρηστα και μέσω διεξοδικής ανίχνευσης των τρόπων αποθήκευσης μπορούν να πετύχουν επαναφορά των ολικώς ή μερικώς απολεσθέντων δεδομένων.

Η βελτίωση και αναβάθμιση, βέβαια, των μεθόδων επαναφοράς δεδομένων δεν αφορά μόνο στις ειδικές τεχνικές και προγράμματα αποκατάστασης που εγγυώνται πλέον ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, αλλά και στις διαθέσιμες επαγγελματικές υπηρεσίες που προβλέπονται γι’ αυτό το σκοπό. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες αποτελούν τη μόνη λύση στις περιπτώσεις που η απώλεια δεδομένων δεν οφείλεται σε φυσική ζημιά στο σκληρό δίσκο και, εννοείται, τα ειδικά προγράμματα δεν επαρκούν. Έτσι, ο σκληρός δίσκος αποστέλλεται σε ειδικά εργαστήρια, όπου και αποσυναρμολογείται. Εκεί οι συνθήκες πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένες, όσον αφορά στις συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας ή σκόνης, που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τη διαδικασία αποκατάστασης του δίσκου και, κατ’ επέκταση, να κρίνουν την αποτελεσματικότητα της επαναφοράς και προστασίας των δεδομένων.

Από την αναφορά μας, δε θα μπορούσαν να λείπουν εκείνοι οι παράγοντες, που συνήθως ευθύνονται για την απώλεια των δεδομένων μας από το σκληρό δίσκο, προκειμένου να γνωρίζουμε όλοι τι πρέπει να προσέχουμε και τι να αποφεύγουμε για να μη βρεθούμε αντιμέτωποι με την απώλεια και, εν συνεχεία, με τη διαδικασία επαναφοράς δεδομένων:

·               Διαγραφή αρχείων κατά λάθος

·               Φυσική ζημιά στον σκληρό δίσκο

·               Διάφοροι  επιβλαβείς ιοί

·               Προβλήματα στο σύστημα αποθήκευσης αρχείων

·               Φορμάρισμα του δίσκου κατά λάθος

Επειδή είναι προτιμότερο να προλαβαίνουμε απ’ το να τρέχουμε να αντιμετωπίζουμε το λάθος, καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε πως η κύρια ευθύνη βαραίνει πρωτίστως εμάς. Συγκεκριμένα, όσο φροντίζουμε να διατηρούμε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων μας ή επιλέγουμε να αποθηκεύουμε σε εξωτερικά μέσα τουλάχιστον ένα μέρος αυτών, τόσο ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να βρεθούμε στη δύσκολη θέση της απώλειας και επαναφοράς δεδομένων. Ακόμη, βέβαια, και αν η απώλεια συμβεί, ας μη διαφεύγει από το μυαλό μας πως η επαναφορά δεδομένων είναι εφικτή και προϋποθέτει λίγο κόπο και χρήμα.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !

ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ - ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
Δύο είναι τα σημαντικά φαινόμενα που απασχολούν κάθε επαγγελματικό χώρο στις μέρες μας: ο ανταγωνισμός και η εξαπάτηση. Το πρώτο είναι αναπόφευκτο και καλό είναι να το γνωρίζουμε, για να προστατεύουμε τα όρια της επαγγελματικής μας δράσης.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το επάγγελμα του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ήταν παρεξηγημένο ή δεν ετύγχανε της ανάλογης εκτίμησης. Αρκετοί διατηρούσαν επιφυλάξεις ή αμφισβητούσαν την αναγκαιότητά του. Ωστόσο, οι εποχές αλλάζουν και ο τρόπος σκέψης αναπροσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Πιο απλά, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, το γραφείο μας μπορεί να εγγυηθεί ακόμη και την επιστροφή χρημάτων, αν το αποτέλεσμα αποκλίνει ή αναιρεί αυτά που συμφωνήθηκαν.
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, τον επαγγελματισμό και την άρτια υπευθυνότητά μας στο έργο που αναλαμβάνουμε αποδεικνύουν το εύρος των υποθέσεων που σταθερά αναλαμβάνουμε και είμαστε διατεθειμένοι επιτυχώς να φέρουμε σε πέρας.
Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

Πιστοποίηση ISO 9001 Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ