Skip to content
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ
Σε όλα τα επίπεδα παρεχόμενων υπηρεσιών η ποιότητά τους και ο σεβασμός στον άνθρωπο διακρίνουν τους καλούς από τους μέτριους ή τους κακούς επαγγελματίες. Στην προκειμένη περίπτωση, όποτε κάποιος βρεθεί στη θέση να χρειαστεί τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ,
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΣ !
Οι επιτήδειοι ντετέκτιβ – ερευνητές είναι άνθρωποι που δεν διαθέτουν τυπικά προσόντα, ουσιαστική επιστημοσύνη, κατάλληλο εξοπλισμό και εργαστηριακή εμπειρία, επομένως κρίνονται από ακατάλληλοι έως άκρως επικίνδυνοι να επωμιστούν ευθύνες που συνδέονται με …
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΜΟΙΒΗΣ
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

No front page content has been created yet.
ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ

Κάποιες φορές χρειαζόμαστε για σοβαρούς ή απλά πληροφοριακούς λόγους να εντοπίσουμε κάποιο κινητό, που για εμάς έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία. Αυτό από μόνο του δε θα ήταν ανησυχητικό, αν δεν υπήρχαν οι παγίδες του διαδικτύου. Διάφοροι επιτήδειοι προβάλλουν απλόχερα την ικανότητα εντοπισμού κινητού, επιδιώκοντας ουσιαστικά την εξαπάτηση αθώων, ενδιαφερόμενων ως προς αυτό, πολιτών. Με το προσωπείο του ειδικού προσφέρονται να ικανοποιήσουν την περιέργειά μας, αποβλέποντας, όμως, ουσιαστικά, στην απόσπαση ποικίλων χρηματικών ποσών από εμάς τους ανυποψίαστους.

Θα ήταν βοηθητικό να αναφερθούν, πιο συγκεκριμένα, οι τακτικές που χρησιμοποιούν οι εν λόγω επιτήδειοι, εκμεταλλευόμενοι το ενδιαφέρον κάποιων χρηστών του διαδικτύου για εντοπισμό κινητού ή αναζήτηση ποικίλων πληροφοριών  αξιοποιώντας ό,τι προσφέρει η συγκεκριμένη τεχνολογία. Πίσω από εντυπωσιακές διαφημίσεις ή εύστοχα δελεαστικά μηνύματα στο διαδίκτυο συνήθως, έως πάντα, κρύβονται οι άγνωστοι κακόβουλοι επιτήδειοι που αναφέρουμε. Μάλιστα, «πωλούν» τον εντοπισμό κινητού με αντάλλαγμα από gadgets και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας – που στην ουσία δεν αντιστοιχεί σε ανάλογη ποιότητά τους – σε συμφέρουσες τιμές μέχρι και κόστος μηδενικό, που το συγκεκριμένο, αναντίρρητα, προκαλεί ιδιαίτερα μέσα από τις ιστοσελίδες τους ή τα εμβόλιμα παντού μηνύματά τους.

Η αρχή της περιπέτειας για τους ανυποψίαστους αγοραστές – θύματα γίνεται από τη στιγμή που εκείνοι επιλέξουν να δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Ουσιαστικά, βέβαια, πρόκειται για μια αναγκαστική επιλογή, που προβάλλεται ως προϋπόθεση για κάθε επόμενο βήμα προς την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς του διαφημιζόμενου προϊόντος ή του παρεχόμενου εντοπισμού κινητού. ’λλες φορές ζητείται να σταλεί ένα αθώο φαινομενικά μήνυμα, το οποίο είναι ικανό για να τραβήξει στα δίχτυα τους τον αθώο «καταναλωτή».

Συμπερασματικά, θα λέγαμε πως στη δεδομένη αυτή διαδικτυακή πραγματικότητα οφείλουμε να είμαστε πρωτίστως επιφυλακτικοί. Το δελεαστικό που προβάλλεται στο διαδίκτυο σε τιμή ευκαιρίας ή, ακόμη χειρότερα, μας χαρίζεται δωρεάν, δεν είναι τίποτα άλλο από μια καλοστημένη παγίδα με στόχο την εξαπάτηση και την οικονομική εκμετάλευσή μας. Αν αναλογιστεί ο καθένας μας σε τι περιπέτεια υποβάλλει τον εαυτό του, όταν μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί με τις παραπάνω τακτικές, τότε θα αποφύγει με κάθε τρόπο το οποιοδήποτε ανόητο δέλεαρ… Αντί αυτού, μπορεί απλά, όταν ενδιαφέρεται για εντοπισμό κινητού και δε θέλει να μπλέξει σε περαιτέρω προβλήματα, να απευθυνθεί σε κάποιο αξιόπιστο γραφείο ιδιωτικών ερευνών, προσδοκώντας από αυτό την ασφαλή και έγκυρη εξυπηρέτησή του.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !

ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ - ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
Δύο είναι τα σημαντικά φαινόμενα που απασχολούν κάθε επαγγελματικό χώρο στις μέρες μας: ο ανταγωνισμός και η εξαπάτηση. Το πρώτο είναι αναπόφευκτο και καλό είναι να το γνωρίζουμε, για να προστατεύουμε τα όρια της επαγγελματικής μας δράσης.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το επάγγελμα του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ήταν παρεξηγημένο ή δεν ετύγχανε της ανάλογης εκτίμησης. Αρκετοί διατηρούσαν επιφυλάξεις ή αμφισβητούσαν την αναγκαιότητά του. Ωστόσο, οι εποχές αλλάζουν και ο τρόπος σκέψης αναπροσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Πιο απλά, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, το γραφείο μας μπορεί να εγγυηθεί ακόμη και την επιστροφή χρημάτων, αν το αποτέλεσμα αποκλίνει ή αναιρεί αυτά που συμφωνήθηκαν.
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, τον επαγγελματισμό και την άρτια υπευθυνότητά μας στο έργο που αναλαμβάνουμε αποδεικνύουν το εύρος των υποθέσεων που σταθερά αναλαμβάνουμε και είμαστε διατεθειμένοι επιτυχώς να φέρουμε σε πέρας.
Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

Πιστοποίηση ISO 9001 Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ