Skip to content
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ
Σε όλα τα επίπεδα παρεχόμενων υπηρεσιών η ποιότητά τους και ο σεβασμός στον άνθρωπο διακρίνουν τους καλούς από τους μέτριους ή τους κακούς επαγγελματίες. Στην προκειμένη περίπτωση, όποτε κάποιος βρεθεί στη θέση να χρειαστεί τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ,
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΣ !
Οι επιτήδειοι ντετέκτιβ – ερευνητές είναι άνθρωποι που δεν διαθέτουν τυπικά προσόντα, ουσιαστική επιστημοσύνη, κατάλληλο εξοπλισμό και εργαστηριακή εμπειρία, επομένως κρίνονται από ακατάλληλοι έως άκρως επικίνδυνοι να επωμιστούν ευθύνες που συνδέονται με …
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΜΟΙΒΗΣ
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

No front page content has been created yet.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Στη θέση της αναζήτησης ενός τηλεφωνικού αριθμού έχουμε κατά καιρούς βρεθεί όλοι. Παλαιότερα – και για κάποιους ίσως αποτελεί έως σήμερα – μόνη επιλογή για αναζήτηση τηλεφώνου αποτελούσε ο  έντυπος τηλεφωνικός κατάλογος του ΟΤΕ. Σ’ αυτή την περίπτωση, όμως, υπήρχαν κάποια αρνητικά: εκτός του ότι έπρεπε επί αρκετά λεπτά να ξεφυλλίζουμε προσπαθώντας απ’ τις μικροσκοπικές γραμματοσειρές να ανακαλύψουμε το ονοματεπώνυμο που ψάχναμε,  επιπρόσθετα κανείς δε μπορούσε να μας εγγυηθεί ότι το αποτέλεσμα της αναζήτησης θα ήταν το επιθυμητό, καθώς οι συνωνυμίες ή η άγνοια ενός πατρώνυμου αρκούσε για να μας φέρει σε αδιέξοδο.

Ευτυχώς, όμως, οι δυσκολίες αυτού του είδους ανήκουν πια στο παρελθόν, καθώς η είσοδος του διαδικτύου στη ζωή μας – εκτός των άλλων – έχει διευκολύνει και τη διαδικασία αναζήτησης τηλεφώνου. Επιλέγοντας την ιστοσελίδα του ΟΤΕ η εν λόγω αναζήτηση είναι θέμα ελάχιστων λεπτών. Παράλληλα, μέσω της αντίστροφης αναζήτησης ο ηλεκτρονικός τηλεφωνικός κατάλογος του ΟΤΕ μπορεί να βρει για εμάς τον αριθμό του σταθερού τηλεφώνου που αναζητούμε, με τη βασική προϋπόθεση αυτός να μην είναι δηλωμένος από τον κάτοχό του ως απόρρητος. Γιατί σε μια τέτοια περίπτωση, η αναζήτηση τηλεφώνου αναπόφευκτα θα πρέπει να περάσει σε άλλα χέρια.

Εκτός από την ηλεκτρονική αναζήτηση, μια επιπρόσθετη επιλογή αποτελεί η αναζήτηση τηλεφώνου μέσω των υπηρεσιών τηλεφωνικού καταλόγου που παρέχονται καλώντας σε συγκεκριμένες τηλεφωνικές γραμμές. Έτσι, στο 11888 του ΟΤΕ γίνεται η αναζήτηση τηλεφώνου οποιασδήποτε από τις εταιρίες κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας είναι συνδρομητής ο κάτοχος του αριθμού που μας ενδιαφέρει. Βασική προϋπόθεση, βέβαια, αποτελεί το να μην είναι δηλωμένος ο τηλεφωνικός αριθμός ως απόρρητος και να μην ανήκει σε καρτοκινητό χωρίς στοιχεία.

Τέλος, πληροφορίες αναζήτησης τηλεφώνου και, γενικότερα, πληροφοριών τηλεφωνικού καταλόγου, αντλούνται για τους συνδρομητές της Cosmote, καλώντας στο 11831 (από κινητό Cosmote) ή στο 6971000131 από σταθερό και για τους συνδρομητές της Vodafone, καλώντας στο 11833 (από κινητό Vodafone) ή στο 6944401833 από σταθερό. Οι ενδιαφερόμενοι για την Υπηρεσία τηλεφωνικού καταλόγου Ελλάδας της Wind καλούν στο 11818 (από κινητό Wind) ή στο 693 560 1181 από σταθερό τηλέφωνο και αντλούν πληροφορίες για αριθμούς σταθερών και κινητών τηλεφώνων.

 

Να επισημανθεί πως τα όρια της αναζήτησης τηλεφώνου είναι συγκεκριμένα για τις υπηρεσίες τηλεφωνικού καταλόγου, καθώς όσοι αριθμοί κινητών ή σταθερών τηλεφώνων είναι δηλωμένοι ως απόρρητοι δεν μπορούν να εμφανίζονται στα αποτελέσματα – ειδικά – της αντίστροφης αναζήτησης. Την οριοθέτηση αυτή, που συνεπάγεται διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών δεδομένων των κατόχων, έχει υπό την ευθύνη της η Διεύθυνση Ασφαλείας Πληροφοριών της κάθε εταιρείας τηλεπικοινωνίας. Στη δικαιοδοσία της , ουσιαστικά, είναι η βάσει νομοθεσίας προστασία του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών δεδομένων σε στενή συνεργασία πάντα με την αρμόδια ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !

ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ - ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
Δύο είναι τα σημαντικά φαινόμενα που απασχολούν κάθε επαγγελματικό χώρο στις μέρες μας: ο ανταγωνισμός και η εξαπάτηση. Το πρώτο είναι αναπόφευκτο και καλό είναι να το γνωρίζουμε, για να προστατεύουμε τα όρια της επαγγελματικής μας δράσης.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το επάγγελμα του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ήταν παρεξηγημένο ή δεν ετύγχανε της ανάλογης εκτίμησης. Αρκετοί διατηρούσαν επιφυλάξεις ή αμφισβητούσαν την αναγκαιότητά του. Ωστόσο, οι εποχές αλλάζουν και ο τρόπος σκέψης αναπροσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Πιο απλά, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, το γραφείο μας μπορεί να εγγυηθεί ακόμη και την επιστροφή χρημάτων, αν το αποτέλεσμα αποκλίνει ή αναιρεί αυτά που συμφωνήθηκαν.
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, τον επαγγελματισμό και την άρτια υπευθυνότητά μας στο έργο που αναλαμβάνουμε αποδεικνύουν το εύρος των υποθέσεων που σταθερά αναλαμβάνουμε και είμαστε διατεθειμένοι επιτυχώς να φέρουμε σε πέρας.
Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

Πιστοποίηση ISO 9001 Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ