Skip to content
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ
Σε όλα τα επίπεδα παρεχόμενων υπηρεσιών η ποιότητά τους και ο σεβασμός στον άνθρωπο διακρίνουν τους καλούς από τους μέτριους ή τους κακούς επαγγελματίες. Στην προκειμένη περίπτωση, όποτε κάποιος βρεθεί στη θέση να χρειαστεί τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ,
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΣ !
Οι επιτήδειοι ντετέκτιβ – ερευνητές είναι άνθρωποι που δεν διαθέτουν τυπικά προσόντα, ουσιαστική επιστημοσύνη, κατάλληλο εξοπλισμό και εργαστηριακή εμπειρία, επομένως κρίνονται από ακατάλληλοι έως άκρως επικίνδυνοι να επωμιστούν ευθύνες που συνδέονται με …
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΜΟΙΒΗΣ
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

No front page content has been created yet.
ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, τον επαγγελματισμό και την άρτια υπευθυνότητά μας στο έργο που αναλαμβάνουμε αποδεικνύουν το εύρος των υποθέσεων που σταθερά αναλαμβάνουμε και είμαστε διατεθειμένοι επιτυχώς να φέρουμε σε πέρας.

Σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους το ζητούμενο χαρακτηριστικό που διακρίνει τους καλούς από τους μέτριους είναι ο επαγγελματισμός. Αυτό, βέβαια, είναι κάτι που φαίνεται από την αρχή και επιβεβαιώνεται μέχρι το τελευταίο λεπτό μιας συνεργασίας, συναλλαγής ή πελατειακής σχέσης γενικότερα. Η πολιτική του γραφείου μας θέτει τους όρους από την αρχή μιας συμφωνίας και στις αρχές μας είναι να μην τους παραβαίνουμε, ακόμη και αν κάποιες φορές δεν είναι προς όφελός μας.

επιστροφή χρημάτων
Πιο απλά, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, το γραφείο μας μπορεί να εγγυηθεί ακόμη και την επιστροφή χρημάτων, αν το αποτέλεσμα αποκλίνει ή αναιρεί αυτά που συμφωνήθηκαν. Να διευκρινιστεί, βέβαια, πως κυρίαρχη προϋπόθεση αποτελεί το να οφείλεται σε δική μας παράλειψη, αστοχία και εν γένει υπαιτιότητα η αποτυχημένη έκβαση μιας υπόθεσης που μας εμπιστεύτηκε ο πελάτης. Σε μια τέτοια περίπτωση, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective δεσμεύεται να επιστρέψει στο ακέραιο το ποσό των χρημάτων που είχε καταβληθεί κατά την ανάθεση της υπόθεσης και τη σύναψη της συμφωνίας.

υπευθυνότητά
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, τον επαγγελματισμό και την άρτια υπευθυνότητά μας στο έργο που αναλαμβάνουμε αποδεικνύουν το εύρος των υποθέσεων που σταθερά αναλαμβάνουμε και είμαστε διατεθειμένοι επιτυχώς να φέρουμε σε πέρας. Η εμβέλειά του Γραφείου Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective ξεπερνά τα σύνορα της Ελλάδος και μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του, εκτός από το εσωτερικό και στο εξωτερικό. Όταν λέμε εξωτερικό, εννοούμε κυρίως τις χώρες της Ευρώπης, καθώς ένα δίκτυο αξιόπιστων και πιστοποιημένων συνεργατών υποστηρίζει την ανάληψη και αποτελεσματική διεκπεραίωση πάσης δυσκολίας υποθέσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Αποτελεσματικότητα
Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός  πλήθους υποθέσεων. Τα πιο συχνά προβλήματα που φέρνουν τους πελάτες στην πόρτα του γραφείου μας είναι περιπτώσεις παιδιών που αγνοούνται, προβλήματα έγγαμου βίου – με συχνότερη τη μοιχεία – διενέργεια τεστ πατρότητας DNA, διερεύνηση εμπορίου ναρκωτικών, εγκλημάτων πάθους, βιασμών και, πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια, περιπτώσεις σχολικού εκφοβισμού και ηλεκτρονικής παρενόχλησης. Στις πιο απλές υποθέσεις που αναλαμβάνει το γραφείο μας είναι το θέμα της παρακολούθησης των κινητών τηλεφώνων.

 

Δεδομένης, λοιπόν, της ανάγκης να απευθυνόμαστε σε κάποιον επαγγελματία ειδικό, όταν η δυσκολία των υποθέσεων που αντιμετωπίζουμε δε μας επιτρέπει να πάρουμε μόνοι μας θέση, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective δεσμεύεται για την επιτυχή διαχείριση και των πιο αδιέξοδων καταστάσεων. Για τη διεύθυνση και το επιστημονικό προσωπικό του γραφείου μας, η υπευθυνότητα, η ειλικρίνεια και η συνέπεια στο έργο μας αποτελούν απαράβατο κανόνα που καθορίζουν τη συνεργασία και τη σχέση μας με τον πελάτη.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !

ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ - ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
Δύο είναι τα σημαντικά φαινόμενα που απασχολούν κάθε επαγγελματικό χώρο στις μέρες μας: ο ανταγωνισμός και η εξαπάτηση. Το πρώτο είναι αναπόφευκτο και καλό είναι να το γνωρίζουμε, για να προστατεύουμε τα όρια της επαγγελματικής μας δράσης.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το επάγγελμα του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ήταν παρεξηγημένο ή δεν ετύγχανε της ανάλογης εκτίμησης. Αρκετοί διατηρούσαν επιφυλάξεις ή αμφισβητούσαν την αναγκαιότητά του. Ωστόσο, οι εποχές αλλάζουν και ο τρόπος σκέψης αναπροσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Πιο απλά, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, το γραφείο μας μπορεί να εγγυηθεί ακόμη και την επιστροφή χρημάτων, αν το αποτέλεσμα αποκλίνει ή αναιρεί αυτά που συμφωνήθηκαν.
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, τον επαγγελματισμό και την άρτια υπευθυνότητά μας στο έργο που αναλαμβάνουμε αποδεικνύουν το εύρος των υποθέσεων που σταθερά αναλαμβάνουμε και είμαστε διατεθειμένοι επιτυχώς να φέρουμε σε πέρας.
Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

Πιστοποίηση ISO 9001 Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ