Skip to content
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ
Σε όλα τα επίπεδα παρεχόμενων υπηρεσιών η ποιότητά τους και ο σεβασμός στον άνθρωπο διακρίνουν τους καλούς από τους μέτριους ή τους κακούς επαγγελματίες. Στην προκειμένη περίπτωση, όποτε κάποιος βρεθεί στη θέση να χρειαστεί τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ,
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΣ !
Οι επιτήδειοι ντετέκτιβ – ερευνητές είναι άνθρωποι που δεν διαθέτουν τυπικά προσόντα, ουσιαστική επιστημοσύνη, κατάλληλο εξοπλισμό και εργαστηριακή εμπειρία, επομένως κρίνονται από ακατάλληλοι έως άκρως επικίνδυνοι να επωμιστούν ευθύνες που συνδέονται με …
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΜΟΙΒΗΣ
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

No front page content has been created yet.
ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ - ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ

Θέτοντας ως απαράβατη αξία τον σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια θεωρούμε ύψιστο χρέος μας την ενημέρωση σας.

Δύο είναι τα σημαντικά φαινόμενα που απασχολούν κάθε επαγγελματικό χώρο στις μέρες μας: ο ανταγωνισμός και η εξαπάτηση. Το πρώτο είναι αναπόφευκτο και καλό είναι να το γνωρίζουμε, για να προστατεύουμε τα όρια της επαγγελματικής μας δράσης. Το δεύτερο είναι διαχειρίσιμο, αρκεί σε πρώτη φάση να το αναγνωρίζουμε και στη συνέχεια να ρυθμίζουμε την αντιμετώπισή του. Στον χώρο της ιδιωτικής έρευνας δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν με διάφορους τρόπους την οποιαδήποτε παρεχόμενη πληροφορία, για να την χρησιμοποιήσουν ή να τη διαστρεβλώσουν, αποσκοπώντας στην εξαπάτηση του πελάτη τους.

Εδώ δίνεται η ευκαιρία να καταγραφεί και αναπόφευκτα να καυτηριαστεί η τακτική που ακολουθούν επιτήδειοι ντετέκτιβ – ερευνητές με στόχο την εξαπάτηση των εντολέων – πελατών τους. Τα βασικά τεχνάσματα εξαπάτησης στηρίζονται στην αντιγραφή κειμένων, συνθηματικών διαφημιστικών φράσεων, ακόμη και ιστοσελίδων πανομοιότυπων με του Γραφείου μας, και, βέβαια, όλα αυτά δηλώνοντας ψευδείς πιστοποιήσεις. Με μια προσεκτική και ερευνητική ματιά, όμως, στο διαδίκτυο θα διαπιστώσει κανείς την αναξιοπιστία που ολοφάνερα συνοδεύει τα ψευδο-κείμενά τους, καθώς υστερούν στην παράθεση εχεγγύων και αξιόπιστων τεκμηρίων, απαραίτητων ωστόσο, αν θέλουν να πείσουν ότι δεν αποτελεί έργο τους η απάτη των εντολέων τους. Μια τέτοια τακτική αργά ή γρήγορα αποκαλύπτεται, με αποτέλεσμα αυτονόητη και αναπόφευκτη συνέπεια για τους επιτήδειους ντετέκτιβ – ερευνητές που διαπράττουν επανειλημμένες παραβάσεις να αποτελεί η ποινική δίωξή τους.

Θέτοντας ως απαράβατη αξία τον σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια θεωρούμε ύψιστο χρέος μας την ενημέρωση σας. Οι επιτήδειοι ντετέκτιβ – ερευνητές είναι πολλοί και δυστυχώς είναι τόσο ανεπαρκείς επαγγελματικά που δε διστάζουν να προβαίνουν σε ψευδείς εγγυήσεις δήθεν αποτελεσματικής διεκπεραίωσης υποθέσεων, αρκεί και μόνο να εξαπατήσουν και να κερδοσκοπήσουν εις βάρος ανίδεων πελατών τους. Το πιο αισχρό, ωστόσο, είναι το θράσος με το οποίο προβάλλουν τους εαυτούς τους ως επαγγελματίες, αψηφώντας το οποιοδήποτε ψυχικό κόστος μπορούν  να επιφέρουν στους ανθρώπους που θα εμπιστευτούν το πρόβλημά τους στα ψεύτικα χέρια τους.

Οι επιτήδειοι ντετέκτιβ – ερευνητές είναι άνθρωποι που δεν διαθέτουν τυπικά προσόντα, ουσιαστική επιστημοσύνη, κατάλληλο εξοπλισμό και εργαστηριακή εμπειρία, επομένως κρίνονται από ακατάλληλοι έως άκρως επικίνδυνοι να επωμιστούν ευθύνες που συνδέονται με ανθρώπινη ευαισθησία και σύνθετες υποθέσεις. Έχει διαπιστωθεί, και το διαβεβαιώνουμε με κάθε ειλικρίνεια, πως οι πιστοποιήσεις, τα διαφημιστικά συνθήματά τους και βασικά στοιχεία των ιστοσελίδων τους αποτελούν απλή αντιγραφή του καταλόγου υπηρεσιών που διαθέτει το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών SPYro GRoup. Το γελοίο είναι πως η «πρωτοτυπία» που επιχείρησαν να προβάλλουν στην παρουσίαση της επαγγελματικής τους λειτουργίας, ήταν απλά και μόνο μια αντιγραφή της γνήσιας και πρωτοποριακής μεθοδολογίας της λειτουργίας και παρουσίασης της δικής μας δουλειάς, οπότε περί ψευδο-πρωτοτυπίας πρόκειται..

Με βάση, λοιπόν, τα παραπάνω δεδομένα, απευθυνόμενοι στους επιτήδειους αυτούς Ντετέκτιβ - Ερευνητές, αλλά και στα θύματά τους, η δήλωσή μας είναι σαφής: δεσμευόμαστε ότι θα αναλάβουμε να προωθήσουμε οποιαδήποτε περίπτωση εξαπατημένου εντολέα υποπίπτει στην αντίληψή μας, μέχρι να έρθει η αποκατάσταση του δικαίου με ποινική αντιμετώπισή της. Πρόθεσή μας είναι η αποκάλυψη και ανάδειξη της αλήθειας με ταυτόχρονη τιμωρία των υπαιτίων παραβατών. Την απονομή της Δικαιοσύνης, ακόμη και αν αυτή συνεπάγεται καταδίκη των επιτήδειων ντετέκτιβ – ερευνητών, θα ακολουθήσει η δημοσιοποίηση των γεγονότων, προκειμένου να αποκατασταθεί η ισορροπία και η εμπιστοσύνη στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας.

 Όσο τα κράτος και οι υπάρχοντες θεσμοί είναι απόντες στην έγκαιρη και εύστοχη αντιμετώπιση φαινομένων απάτης από επιτήδειους ντετέκτιβ – ερευνητές, τόσο θα αποτελεί αναγκαστική επιλογή και ύψιστο χρέος η αυτό- αστυνόμευση. Πρωτίστως, όμως, οφείλουμε όλοι να είμαστε υποψιασμένοι και αποφασισμένοι να αναλάβουμε την ευθύνη που φέρουμε να αποκαλύψουμε τους επιτήδειους ντετέκτιβ – ερευνητές, συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην αποκάλυψη της αλήθειας και την καταπολέμηση της απάτης. Οι άνθρωποι πλέον ερευνούν και δεν πείθονται με την αφέλεια του παρελθόντος…


ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ


Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το επάγγελμα του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ήταν παρεξηγημένο ή δεν ετύγχανε της ανάλογης εκτίμησης. Αρκετοί διατηρούσαν επιφυλάξεις ή αμφισβητούσαν την αναγκαιότητά του. Ωστόσο, οι εποχές αλλάζουν και ο τρόπος σκέψης αναπροσαρμόζεται στα νέα δεδομένα. Ειδικά, αν σταθεί κάποιος στην απαιτητική σύγχρονη καθημερινότητα, θα καταλάβει για ποιο λόγο  ένας ιδιωτικός ερευνητής είναι πλέον απαραίτητος βοηθός στην επίλυση ποικίλων υποθέσεων. Δεδομένων των απαιτήσεων της εποχής μας και του απαραίτητου ρόλου που μπορεί να διαδραματίσει ένας άξιος ντετέκτιβ, δε θα ήταν υπερβολή να χαρακτηρίσουμε την προσφορά του ως λειτούργημα....ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !

ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ - ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
Δύο είναι τα σημαντικά φαινόμενα που απασχολούν κάθε επαγγελματικό χώρο στις μέρες μας: ο ανταγωνισμός και η εξαπάτηση. Το πρώτο είναι αναπόφευκτο και καλό είναι να το γνωρίζουμε, για να προστατεύουμε τα όρια της επαγγελματικής μας δράσης.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το επάγγελμα του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ήταν παρεξηγημένο ή δεν ετύγχανε της ανάλογης εκτίμησης. Αρκετοί διατηρούσαν επιφυλάξεις ή αμφισβητούσαν την αναγκαιότητά του. Ωστόσο, οι εποχές αλλάζουν και ο τρόπος σκέψης αναπροσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Πιο απλά, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, το γραφείο μας μπορεί να εγγυηθεί ακόμη και την επιστροφή χρημάτων, αν το αποτέλεσμα αποκλίνει ή αναιρεί αυτά που συμφωνήθηκαν.
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, τον επαγγελματισμό και την άρτια υπευθυνότητά μας στο έργο που αναλαμβάνουμε αποδεικνύουν το εύρος των υποθέσεων που σταθερά αναλαμβάνουμε και είμαστε διατεθειμένοι επιτυχώς να φέρουμε σε πέρας.
Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

Πιστοποίηση ISO 9001 Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ