Skip to content
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ
Σε όλα τα επίπεδα παρεχόμενων υπηρεσιών η ποιότητά τους και ο σεβασμός στον άνθρωπο διακρίνουν τους καλούς από τους μέτριους ή τους κακούς επαγγελματίες. Στην προκειμένη περίπτωση, όποτε κάποιος βρεθεί στη θέση να χρειαστεί τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ,
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΣ !
Οι επιτήδειοι ντετέκτιβ – ερευνητές είναι άνθρωποι που δεν διαθέτουν τυπικά προσόντα, ουσιαστική επιστημοσύνη, κατάλληλο εξοπλισμό και εργαστηριακή εμπειρία, επομένως κρίνονται από ακατάλληλοι έως άκρως επικίνδυνοι να επωμιστούν ευθύνες που συνδέονται με …
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΜΟΙΒΗΣ
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

No front page content has been created yet.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το επάγγελμα του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ήταν παρεξηγημένο ή δεν ετύγχανε της ανάλογης εκτίμησης. Αρκετοί διατηρούσαν επιφυλάξεις ή αμφισβητούσαν την αναγκαιότητά του. Ωστόσο, οι εποχές αλλάζουν και ο τρόπος σκέψης αναπροσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το επάγγελμα του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ήταν παρεξηγημένο ή δεν ετύγχανε της ανάλογης εκτίμησης. Αρκετοί διατηρούσαν επιφυλάξεις ή αμφισβητούσαν την αναγκαιότητά του. Ωστόσο, οι εποχές αλλάζουν και ο τρόπος σκέψης αναπροσαρμόζεται στα νέα δεδομένα. Ειδικά, αν σταθεί κάποιος στην απαιτητική σύγχρονη καθημερινότητα, θα καταλάβει για ποιο λόγο  ένας ιδιωτικός ερευνητής είναι πλέον απαραίτητος βοηθός στην επίλυση ποικίλων υποθέσεων. Δεδομένων των απαιτήσεων της εποχής μας και του απαραίτητου ρόλου που μπορεί να διαδραματίσει ένας άξιος ντετέκτιβ, δε θα ήταν υπερβολή να χαρακτηρίσουμε την προσφορά του ως λειτούργημα.
 
Η δυστυχία και η ανυπέρβλητη δυσκολία μπορούν να δώσουν τη θέση τους στην ανακούφιση και τη χαρά, όταν απευθυνόμαστε στον κατάλληλο επαγγελματία και άνθρωπο.
 
Όλα αυτά, βέβαια, θα φάνταζαν γενικά και αόριστα, αν η ίδια η πολιτεία δεν είχε φροντίσει να θεσπίσει το απαραίτητο νομοθετικό πλαίσιο στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας. Μάλιστα, το περιεχόμενο του αναθεωρείται ή συμπληρώνεται, ανάλογα με τις συνθήκες και ανάγκες που επιβάλλουν οι σύγχρονες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα ζωής. Η σπουδαιότητα, ωστόσο, της εν λόγω νομοθεσίας δεν προβάλλεται όσο θα ήταν αναμενόμενο. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που η επιχείρηση Spyro Group προέβη στην οργάνωση, κωδικοποίηση και παρουσίαση των βασικών νομοθετικών σημείων, όπως ορίζουν τα σύγχρονα δεδομένα στο χώρο του ντετέκτιβ. 
 
 

 

Α/Α

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ

ΤΙΤΛΟΣ & ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΝΟΜΟΥ

Αριθ. - Είδος

Στοιχεία

1

Ν. 3206/2003

ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003

Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών & άλλες διατάξεις

2

Ν. 2472/1997 & τροποποιήσεις έως και 2009

-

Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα με ενσωματωμένες τις τροποποιήσεις

3

Ν. 3471/2006

ΦΕΚ 133/28.6.2006

Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τροποποίηση του ν. 2472/1997

4

Απόφαση ΑΠΔΠΧ

Α.Π. 1122/26.09.2000

Οδηγία για τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης

5

Γνωμοδότηση ΑΠΔΠΧ

ΑΡ. 15 / 2001

Ανάλυση γενετικού υλικού για σκοπούς εξιχνίασης εγκλημάτων και ποινικής δίωξης

6

Οδηγία ΑΠΔΠΧ

ΑΡ.    1  / 2005

Για την ασφαλή καταστροφή των προσωπικών δεδομένων μετά το πέρας της περιόδου που απαιτείται για την πραγματοποίηση του σκοπού της επεξεργασίας

 


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !

ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ - ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
Δύο είναι τα σημαντικά φαινόμενα που απασχολούν κάθε επαγγελματικό χώρο στις μέρες μας: ο ανταγωνισμός και η εξαπάτηση. Το πρώτο είναι αναπόφευκτο και καλό είναι να το γνωρίζουμε, για να προστατεύουμε τα όρια της επαγγελματικής μας δράσης.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το επάγγελμα του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ήταν παρεξηγημένο ή δεν ετύγχανε της ανάλογης εκτίμησης. Αρκετοί διατηρούσαν επιφυλάξεις ή αμφισβητούσαν την αναγκαιότητά του. Ωστόσο, οι εποχές αλλάζουν και ο τρόπος σκέψης αναπροσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Πιο απλά, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, το γραφείο μας μπορεί να εγγυηθεί ακόμη και την επιστροφή χρημάτων, αν το αποτέλεσμα αποκλίνει ή αναιρεί αυτά που συμφωνήθηκαν.
Εκτός από την εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, τον επαγγελματισμό και την άρτια υπευθυνότητά μας στο έργο που αναλαμβάνουμε αποδεικνύουν το εύρος των υποθέσεων που σταθερά αναλαμβάνουμε και είμαστε διατεθειμένοι επιτυχώς να φέρουμε σε πέρας.
Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective είναι το καταλληλότερο σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, καθώς μπορεί να εγγυηθεί τη διεκπεραίωση ενός πλήθους υποθέσεων.

Πιστοποίηση ISO 9001 Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ